Toppad wienerkorv

Lonneberga toppad wienerkorv pickald rödlök 780

God korv, goda tillbehör och gott bröd - mer avancerat än så behöver det inte vara. Välj om du grillar eller kokar wienerkorven, den har superkrafter så båda tillagningssätten fungerar precis lika bra.

 

 4 portioner

  • 8 Lönneberga Wiener Original
  • 8 korvbröd

PickLad rödlök

  • 2 rödlökar
  • 1 ½ dl rödvinsvinäger
  • 1 ½ dl socker
  • 2 ½ dl vatten
  • salt

Koka upp vinäger, socker och vatten med en nypa salt. Klyfta eller skiva den skalade rödlöken och lägg ner i lagen. Låt lagen koka upp på nytt och dra därefter av kastrullen. Häll upp i en burk och låt svalna. Förvara kylt, håller i några veckor.

Krämig lök

  • 100 g avrunnen picklad lök (se ovan)
  • 70 g majonnäs

Blanda picklad lök med majonnäs och smaka av med salt.

Till servering

  • smörgåskrasse
  • pumpakärnor

Servering

Lägg korvarna i korvbröden och toppa med den krämiga löken. Strö över lite smörgåskrasse och pumpakärnor.

Korv, Gasolgrill, Lönneberga, Kolgrill, Pelletsgrill, Stekplatta

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.