Grillevent - Lyxiga hamburgare

Skäm bort dina gäster med våra lyxiga nygrillade hamburgare

Vårt grillevent där vi kommer med våra eventgrillar, tält, arbets- och serveringsbord, ett par ståbord och all utrustning som behövs för att grilla hamburgarna och servera dem. Dina gäster kan gå runt och titta hur vi grillar, prata med grillmästarna och få en unik upplevelse av grill och rök.


Passar perfekt för en kunddag, lanseringsfest, taklagsfest, kickoff, invigning, jubileum, årsdag etc.

GODKÄND KONTROLLRAPPORT

Miljö- och stadsbyggnadskontoret utförde 2021-06-16 en livsmedelskontroll av Grillbloggen.nu/Grillevent, med organisationsnummer 16556769-9649, Blåbärsvägen 22, Lidingö. Det var en ordinarie kontroll, som myndigheten gör regelbundet. Kontrollen gjordes i form av en föranmäld inspektion.

Resultat av kontrollen: Utan avvikelse

Inga avvikelser konstaterades vid denna kontroll. Observera att resultatet bara gäller det som kontrollerades den här gången. Bedömning av hela verksamheten har inte genomförts. - Lidingö stad Miljö- och stadsbyggnadskontoret.

Såhär fungerar det

1. Boka vårt hamburger event

Fyll i bokningsförfrågan och ge oss ett par olika datum som passar er. Välj antalet burgare och om dryckespaketet önskas, ange även adress inkl ort. Vi ringer dig före vi återkommer med en slutgiltig offert. 

Vi debiterar alltid i förskott och fakturan ska vara betald på förfallodagen. Har ni lång interna administrativa rutiner och riskerar att inte hinna betala faktura före eventet? Ni kan då betala med kort eller swish, före eventet.

2. Inför eventet

Ni får tillgång till våra bilder som ni kan använda för att locka potentiella kunder, kunder och eller personal. 

En vecka innan eventet tar vi en telefonkontakt för eventuella ändringar. 

3. Eventdagen

Strålande sol och vindstilla är inget vi planerar med. Vi utgår från att det regnar och blåser. Om solen skulle skina så är vi förberedda på det också.

Vi kommer till avtalad plats med våra grillar, grilltält, arbetsbord, råvaror, dricka (om ni valt dryckespaketet), återvinningsstation. Ja, allt som vi behöver för att kunna förbereda och grilla burgarna för era gäster. El behövs bara vid mörker.

Ni kommer kunna vara med era gäster då vi tar hand om grillandet. 

4. Eventdagen, efter servering

Vi packar ihop och tar med oss soporna. Det enda vi lämar kvar är fettfläckarna på marken. Ska vi grilla på känslig plats (trädäck, marmorgolv eller annat känsligt material), ni ansvarar för att lösa täckning med lämpligt material. När ni sitter mer efteråt och känner hur smidigt allt har gått så passa på att planera in nästa event då vi ska komma tillbaka.

Efter ombyggnation och renovering av vårt hus ville vi bjuda på invigningsfest och gärna något speciellt. Efter att ha följt Peter på Grillbloggen föll tanken genast på en egen grillmästare som kom och grillade lyxiga burgare med tillbehör. Den idén gick i uppfyllelse. Peter hanterade varje gäst utifrån deras önskemål, till och med vegoburgare!

Alla var jättenöjda och inte bara för burgarna som smakade fantastiskt, utan även hans bemötande mot våra gäster var trevligt och professionellt. Han visade också en del trix om grillning. 

Peter ordnade allt; från planering, inköp osv. och såg till att allt var på plats i tid på invigningsdagen. Med andra ord, allt fungerade perfekt från första kontakt till eventet var genomfört. - Lazze Öst, Lidingö

bacon till grillade hamburgare

Hamburgermenyn

Hamburgarbuffén består av

 • Nygrillade Angusburgare
 • Vegetariska hamburgare (vid förfrågan)
 • Hamburgerbröd Brioche
 • Rökt bacon
 • Picklad rödlök, hemmagjord
 • Rostad lök
 • Hamburgedressing
 • BBQ sås - stark
 • BBQ sås - söt
 • Ketchup
 • Senap
 • Sallad
 • Skivade tomater

Menyn kan ändras vid förfrågan.

Dryckespaketet

Välj vilka fyra drycker som du vill bjuda på

 • Coca-Cola
 • Pepsi Max
 • Mineralvatten (naturell och eller smaksatt)
 • Fanta
 • Sprite
 • Lättöl
 • etc.

Antalet burgare, tidsåtgång och pris

Vi är alltid flexibla och lyhörda. Hör av dig till oss för eventuella frågor och anpassningar. För att du ska få en uppfattning om våra priser så finner du  nedan våra riktpriser på de vanligaste uppläggen.  

Upptill 100 burgare

1-2 timmars servering

Från 19.900 kr*
Dryckespaketet 1.000 kr

150 burgare

1,5-2,5 timmars servering

Från 24.900 kr*
Dryckespaketet 1.500 kr

200 burgare

2-3 timmars servering

Från 28.900 kr*
Dryckespaketet 2.000 kr

300 burgare

3-4 timmars servering

Från 35.900 kr*
Dryckespaketet 3.000 kr

Extra

Arbetstid utöver uppskattad tid debiteras med 1.000 kr per påbörjad timme.

* Uppskattat pris för event i Stockholm. För exakt pris, begär offert. Förutom 12% moms så tillkommer inga andra kostnader. 

Fler frågor kring hamburgerevent

Vilka åtgärder har ni taget ang Corona?

Vi tar pandemin på allvar. 

Gästerna får en "färdigbygg" hamburgare i handen av oss. Varje gäst blir tillfrågan vad gästen vill ha på sin burgare. På så sätt är det endast vår personal som tar i tänger, burkar och flaskor. Vår personal har givetvis på sig latexhanskar som är godkända för livsmedelshantering.

Utöver detta finns givetvis handsprit och pappersservetter för gästerna.

Vi har skyltar som uppmanar att gästerna håller avstånd till varandra. Mellan vår personal och gästerna sätts två arbetsbord i bredd. På så sätt har vi en naturlig barriär som skyddar både personal och era gäster.

Ni som uppdragsgivare har det yttersta ansvaret mot era gäster.

Behövs det speciella tillstånd?

Sker eventet på er egen mark så bejövs inga tillstånd. 

Önskar ni att hålla eventet i någon park eller offentlig miljö så behövs tillstånd från markägaren och ev polistillstånd. Det kan ta upp till 4-6 veckor att få tillstånd. Under pågående pandemin avslås alla tillstånd vid event med fler än 8 personer. 

Några av våra kunder
Bygma Tegelspecialisten
Grufman Bil
Glada hojen
weber saint gobain logo
Beijer byggmaterial logo
Grillevent hos lindö golfklubb, juniorgolf, lindö gk
dryckespaketet, coca-cola, fanta, is, islåda, kylda drycker, hamburgare
Avsmakningsmeny, hamburgare, el-giganten på besök
weber, beijer bygg, big green egg, utekök, hamburgare
Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.