På en grillbuffé så bör det finnas flera olika rätter som passar fler olika människor. Vissa äter inte kött, andra äter inte potatis etc. Det gäller att anpassa buffen till alla som kommer.
LCHF - se till att det finns feta såser som t.ex. bearnaisesås. Erik´s har flera olika sorter - både med chili och provencale.
Vegetarisk - Grilla t.ex. paprika, majskolvar, rostad potatis klyftor och rosta rotfrukter med olivolja och timljan. Lägg gärna ett par viktlösklyftor och rödlök - blir sött och en underbar doft sprider sig över tomten.
Idag så blev det kyckling rotisserie, kycklingklubbor, rökta tjocka revbensspjäll, rökta bacon med lönnsirap, en grön sallad med advokado (grillades dock ej). Tänkte röka lax också men tiden räkte inte riktigt till.
Tjocka revbenspjäll i en Weber Smokey Mountain Cooker - 47 cm. Tryckte i termometern i den tjockaste delen. Målet var 95 grader.
Efter ca 4 timmar så var de klara!
Stekfläsk placerad med lönnsirap.
Efter ca 2 timmar så var de klara. Men smaken kom inte rikigt fram som jag tänkte. Skulle nog doppat dem i mer lönnsirap och brännt på dem på grillen. Får pröva det nästa gång.