Chimichurri från Epic Spice

Chimichurri är en syd- och centralamerikansk sås/röra/marinad som används som topping för grillat kött. Den är ursprungligen från Argentina, men används också i Uruguay och i länder så långt norrut som Nicaragua, Colombia och Mexiko.

Blanda ihop Kryddblandningen:

  • 2 msk chimichurri krydda
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk vatten
  • 1/2 tsk vinäger
  • 1 tsk citronjuice
  1. Rör samman alla ingredienser och låt dra ca 30 min innan servering.
  2. Servera som topping till grillad biff, grillad kyckling eller i en bakad potatis.

Kryddblandningen kan också användas som en marinad, blanda då kryddorna med lite olja och marinera köttet. Eller pensla kryddorna/oljan över grönsaker innan de skall grillas.

Kärleksfullt handblandade rubs & seasonings av utvalda kryddor och örter från hela världen. Handblandade i Napa Valley i Kalifornien, USA och Aten, Grekland. Inga tillsatser, onödigt socker eller kemikalier. Helt naturligt helt enkelt! Varje ingrediens är noga utvald och bara de mest seriösa odlarna är våra leverantörer.

Ingredienser

Persilja, vitlök, lök, röd chili, svartpeppar, oregano, koriander, havssalt, kummin.

epic spice Chimichurri SW

Nötkött, Epic Spice Napa Vally, Asado

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.