Kronfågel Chicken ”Ribs” – en helt ny produkt

I september lanseras Kronfågel Chicken "Ribs" som är en helt ny produkt på marknaden.

Chicken "Ribs" är kryddmarinerade och färdiglagade kycklinglår utan skinn och har tillagats i låg temperatur under lång tid i sin förpackning vilket gör att kycklingen blir mycket mör och saftig.

 

Chickenribs, chicken ribs, kungsfågel

– Att ribsen är färdiglagade gör det extra bekvämt och enkelt – bara att värma och servera. Chicken "Ribs" passar såväl till den enkla middagen mitt i veckan som till festmiddagen med familjen eller som plockmat på buffébordet. Namnet "Ribs" är fiktivt, men passar bra eftersom kycklinglåren, som har benet kvar, påminner om traditionella ribs till sin form. Ribsen har lång hållbarhet, 90 dagar, och råvaran kommer naturligtvis från våra svenska gårdar, säger Karolina Nygren, produktchef på Kronfågel.

 

Två varianter

Chicken "Ribs" lanseras i två olika smakvarianter: Chicken "Ribs" Texas BBQ och Chicken "Ribs" Sweet Chili.
Chicken "Ribs" Texas BBQ är smaksatt med en klassisk BBQ-krydda. En Honey- och Chipotle-glaze medföljer dessutom förpackningen. Chicken "Ribs" Sweet Chili är kryddad med en sweet chili-krydda och en salsa-glaze följer med i förpackningen.

Chicken ribs, chickenribs, kungsfågel, kycklingribbs

 

Fakta om produkterna

En förpackning Kronfågel Chicken "Ribs" innehåller 420 gram svenskt kycklinglår, samt en bipackad glaze på 30 gram.
Rekommenderat pris är 49,90 kronor per förpackning.

Kronfågel lanserar även en ny smak på pulled chicken: Pulled chicken BBQ style med en honey- och chipotle-sås
– ännu en hjälte till fredagsmyset.

 

Kyckling, Kungsfågel

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.