Här finns några bilder från SM.
Det finns fler bilder här
TV4 var på plats och intervjuade.
Lax på grillplanka. Tillagas bara på plankan för att sedan serveras utan. Plankan både isolerar från värmen (så att laxen inte blir torr), håller ihop laxen när man tar upp den från grillen och så tillför plankan lite smak.
Här har man snurrat ihop kycklingen på ett snyggt sätt.
Att grilla utan en termometer är svårt. Ju fler, ju bättre :-)
Det gäller att inte tomaten spricker.
Detta är snygga grillade tomater! Tillsammans med kyckling också.
Mäta, mäta, mäta, äta...
Ribbs. Ser goda ut!
Ribs och entrecote som ligger och håller värmen.
Engångsröklåda från Weber placerad direkt på glöden för maximal effekt.
Bild från Caj P´s monter. Fläskfilé grillas.
Majs och ribs.
Detta är den svenska entrecoten från City Gross. Mycket fin! Mycket god!
Kambenen ser färdiga ut.
Detta är Rogers "lilla" VM-Grill. Eldas med ved. Björk eller annat träslag för önskad smak.
Entrecoten förbereds.