Entrecote förbereds.
Bra verktyg behövs för att göra ett bra resultat.
Här försöker man pumpa in rök i en specialdesigna röklåda. Jag fick möjlighet att smaka laxen som röktes i skokartongen och den var MYCKET god.
Här ligger efterrätten och förbereder sig för grillen.
Grillning är en materialsport :-)
Kol och briketter från Texas Longhorn
Om man ställer skorstenständarna på asfalten så får briketterna smak av tjära. Enligt uppift. Köp därför en minigrill och ställ dem på.
Henrik Hansen tillsammans med kolega. Bägge från Danish WBQA Jury.
Nästan alla gånger jag träffade dessa trevliga killar så var de alltid I grillen. Alla tre. Samtidigt. Alltid. Underbart med lagarbete!
Även grillar från Weber fanns på plats.
Inlämning av första rätten - Lax med bröd.
Landmann grillarna läcker... Jag såg flera grillar med samma problem. Antignen är de ihopsatta fel eller så är det konstruktionsfel på dem.
Ytterligare en Landmann grill som läcker.
Dagens andra rätt - Kyckling med tomat.
Uppskuren kyckling med tomat.
En maffig halv kyckling! Tog ett tag innan den gick att äta. Efter min styckning så såg den inte så bra ut. Tomaten var perfekt grillad!
Detta lag har missat att det ska vara plankor av trä och inte plats.... :-)
Dagens tredje rätt - Entrecote med bakad potatis. Denna ser inte så grillad ut. Glazen kom på försent.