Weber Workshop 2016 del 4

16 juni 2016

Weber Workshop del 4

 

Del 4 av 5, visst har du läst de andra tre delarna?

Del 1 - Kolla in råvarorna, Per grillar.

Del 2 - Deltagarna kommer, Philip friterar bläckfisk.

Del 3 - Full fart vid grillarna.

  

Nu har vi i alla fall kommit fram till resultatet av en hel dags grillning. Alla rätterna.

 weber workshop 2016 201604 IMG 0742

En härlig Aioli med massa vitlök i.

weber workshop 2016 IMG 1616

Rökta räkor, räksås, lax och grillade grönsaker.

weber workshop 2016 IMG 1618

weber workshop 2016 IMG 1619

Grillat kött med persilja och chili.

weber workshop 2016 IMG 1621

Grillad potatis, revben och kyckling.

weber workshop 2016 IMG 1622

weber workshop 2016 IMG 1626

Beef Ribs, fisk, rökta räkor och grillad spetskål.

weber workshop 2016 IMG 1629

weber workshop 2016 201604 IMG 0857

weber workshop 2016 201604 IMG 0858

weber workshop 2016 201604 IMG 0880

14 personer runt bordet. Alla var mycket nöjda över dagens insats. Framför allt den insatsen som Per, Annabell och David hade gjort för att få denna dagen möjlig.

 Under middagen så var spännigen stor över vem som tog hem utmärkelsen "Weber Workshop Hero 2016".

  • Vem skulle det bli?
  • Martin Nord som var Årets Grillmästare TV4 2015?
  • Eller någon rockie som man inte kunde räkna med...
  • Skulle det bli jag?
  • Vem skulle det bli?

 Läs sista delen i denna serie där vi avslöjar vem som tog hem titeln "Weber Workshop Hero 2016".

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.