Grilla lamm är otroligt gott om man gör det rätt. Många tror att lamm smakar kofta men så är inte fallet. Tillsammans med rätt tillbehör så smakar det ännu bättre!
Sparris
Droppa olivolja på sparrisen. Lägga sparrisen på grillen. Salta med flingsalt. Lägg på en delad citron på grillen samtidigt. När sprrisen börjar bli färdig, pressa en haöv citron över sprrisen. Hyvla och bryt parmesanost i mindre bitar. Servera sparrisen tillsammas en röra gjord på buffelost, basilika, olivolja och tomater.



Lammracks
Lammracks från ICA / Gurmetfood (Artikelnr. 3310) från Nya Zeeland. Gnid in lammet med olivolja och flingsalt. Krydda med färsk timjan och rosmarie. Grilla på medelhög direkt värme till 58-60 grader. Pressa en halv grillad citron över lammet i strax före lammet är färdiggrillat. Servera tillsammans med potatis.

