ICA - Stora grillutmaning

Häng med i säsongens stora grillutmaning. 15 nya utmaningar serveras i 15 veckor.

Varje vecka har ett nytt tema och en ny tävling. Tävlingen börjar vecka 17 och fortsätter till och med vecka 31 och anordnas av ICA Sverige AB. För att vara med ska du ha fyllt 18 år.

Så här gör du

Fota din utmaning, ladda upp på Instagram, facebook.com/ICA eller en lokal ICA-butiks facebooksida med hashtaggen #icagrill15. Genom att du laddar upp din bild och hashtaggar den med #icagrill15 godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor. Tänk på att du behöver ha ett öppet Instagramkonto för att vi ska kunna se och bedöma ditt bidrag. Veckotävlingarna stängs varje söndag vid midnatt och på tisdagen veckan efter koras vinnarna. Respektive vinnare från varje veckotävling är med och tävlar om det stora finalpriset.

På Instagram och facebook.com/ICA ser du alla bidragen under #icagrill15.

OBS! Läs vad du kan vinna och alla villkor FÖRE du tävlar, här

ICA, Tävling

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.