Kycklingspett med extra sting

 

lönneberga Kycklingspett med extra sting LoRes

Servera spetten med en spännande currycouscous och en superenkel myntayoghurt för en riktig smakexplosion!

 

  • 4 färska Lönneberga Kycklingspett  Lime & Chili
  • 2 dl couscous 
  • 1-2 äpplen 
  • 2 tomater 
  • 250 g kokta kikärtor 
  • 1 ½ msk pressad citronjuice 
  • 1 msk currypulver  
  • ½ dl grovhackad bladpersilja 
  • olivolja och salt 

Myntayoghurt 

  • 1 ½ dl yoghurt 
  • ½ dl finstrimlad mynta 
  • salt 

 Blanda yoghurten med myntan och smaka av med salt. 

Currycouscous

tillaga couscousen enligt anvisningen på förpackningen. Tärna äpplet och tomaterna i centimeterstora bitar. Värm en stekpanna till medelhög temperatur. Stek äppelbitarna ett par minuter i rikligt med olivolja och häll på curryn. Rör runt och tillsätt kikärtorna och couscousen. Stek vidare 3-4 minuter och tillsätt därefter tomat, citronjuice och persilja. Smaka av med salt. 

Kyckling

Grilla kycklingen enligt anvisningen på förpackningen. 

 

Servera: servera kycklingen nygrillad med den varma couscoussalladen och myntayoghurten

Kyckling, Lönneberga

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.