Hej och grattis till alla framgångarna under Grill & BBQ VM!
Gick tävlingen som planerat?
Bättre än planerat om vi tar bort revben och bringa. Tydligen har vi inte förstått de nya reglerna. Vi glazade det sista vi gjorde och det verkade som att domarna bedömd det som sås. Jag/vi borde vetat bättre isf hade vi vunnit hela tävlingen. Man lär sig.
Vilka framgångar nådde ni?
Vi tog guld i kyckling och dessert samt SM-guld med fiskrätten.
Vilka deltagare i teamet var det?
Karin Mattiasson, Henrik Stensvad, Andreas Mattiasson, Johan Drevehag och Ulrik Lindelöv
Vad var den största utmaningen under tävlingen?
Bringan. Det är lite lite fett på svenska bringor. I övrigt var det fantastiskt kött som City Gross sponsrat tävlingen med.
Vad kommer ni inte att göra om?
Inte läsa regelboken bättre.
Vad tycker du om själva arrangemanget, mässan, tävlingen etc?
Helt grymt bra! Underbara deltagare, grym organisation.... Vi funderade kanske på vad domarna tänkte om vår bringa...
Kommer ni att ställa upp nästa år igen?
Självklart!
Om man vill börja tävla i Grill & BBQ - vad ska man tänka på?
Njuta!! Och ha skoj...
Några sista ord till de som inte förstår detta med att grilla?
Det är en känsla och en rörelse som är helt underbar!
Hans Stensvad, Johan Drevhage och Andreas Mattiasson

Karin Mattiasson i tältet.

När man delar staket med Eriks Såser så får man en roshäck.

Henrik med kycklingen i högsta hugg.

Andreas funderar.

Karin förbereder gurkan som ska grillas.

Karin tillsammans med sin mor som kom och hälsade på.



