Varma mackor på grillen

05 Maj 2013


För att göra detta lite enklare så köpte jag färdigskuren ost och skinka. Jag har fortfarande inget kök så allt som gör livet lite enklare är att föredra.

Jag prövade att grilla bacon på Webers grillform (som ska användas till grönsaker). Det blev riktigt knaprigt och gott! Smörade brödskivorna, ost och skinka på vissa och bacon på andra. Sedan grillade jag dem. Min 670S var lite för varm så ena sidan på mackorna blev lite väl grillade. Flyttade över alla mackor till ena sidan. Slog av brännarna under och maxade de andra. Självklart locket på.

Serverade mackorna i hamburgerfickor av papper.

 weber toast 144

Då börjar vi!

weber toast 146

 

weber toast 148

Full fart på brännarna under.

weber toast 150

Knapergrillad bacon.

weber toast 151

Mycket ost på.

weber toast 153

Bacob på vissa, skinka på andra.

weber toast 154

 Det rymms en hel del mackor på en Weber 670S.

weber toast 155

 Det var lite varmt under vissa mackor.

weber toast 156

 

weber toast 158

Servering i hamburgepapper. Enkelt och gott!

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Våra tjänster
  • Annonsera

  • Samarbeta med oss

  • Grillevent

Bli medlem
Bli medlem i Grillbloggen, helt kostnadsfritt och få erbjudanden, information och möjlighet till lite mer...

Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.