Grillprofilen - Hasse Björk

09 juni 2015

Grillbloggens nästa grillprofil - en äkta norrlänning Hasselahasse - Hasse Björk

Namn: Hasse Björk (Hasselahasse)
Bor: I Hassela
Vad jobbar du med? Jag jobbar med en massa olika saker som styckare, slaktare, är precis på g att börja tillverka korv, jobbar också med ensamkommande flyktingbarn.
Antal grillar: Tror det är 7 st just nu.
Hur många år har du grillat? Så länge jag kan minnas, sen jag var 12 år.
Bäst på grillen: Kött av alla slag, men börjar kunna grönsaker bättre nu, o det är kul o gott.
Grillar oftast: älg, nöt och gris, helst samtidigt.
Grillar du året runt eller bara på sommaren? När tid finns så grillar jag, men svårare på vintern
när det är -30 grader o en meter snö.
Ditt bästa grillminne? Helt klart i grillmästarna.
Vad lägger du aldrig på grillen igen? Försöker att undvika min mage.
Vad grillade du på castingen? En lite lätt grillad carpaccio på nötfile från Hassela Karre med björksavsglace och ett tunnbröd rullat med västerbottenost och gräslök.

Jag träffade Hasse på castingen till TV-programmet Grillmästarna 2015. Han hade byggt en egen grill och eldade med ved. Så fort han började prata så hörde jag att han kommer från Norrland. Underbart! Det låter ju som hemma, jag kommer från Umeå från början.

Hasse blev uttagen till tv-programmet och vi önskar honom lycka till! Se nu till att Norrland vinner!

 Grillmastarna Hasse bjork profil

Hasse Björk, Bild TV4

Grillmastarna tv4 Hasse Bjork 2

Grillmastarna tv4 Hasse Bjork 3

Grillmastarna tv4 Hasse Bjork 1

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.