fbpx

Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Nu kommer Quorn Ultimate Burger

 Quorn Ultimate Burger Vegan Cheese

Klimatsmart & vegansk superburgare - Nu kommer Quorn Ultimate Burger

Klimathotet är en brännande fråga och matens roll har stått i fokus en tid. Klimatsmarta alternativ som inte kompromissar med smak och upplevelse är hett eftertraktade när viljan att göra en insats för miljön stadigt växer.

-  Vår nya Quorn Ultimate Burger har allt du kan önska. Den är saftig, matig och vårt mål är ett klimatsmart veganskt alternativ som ALLA gillar. Inte ens den mest inbitne karnivoren kommer känna uppoffring, säger Ami Blackburn, European Brand Manager på Quorn Foods.

Quorn Ultimate Burger är en vegansk burgare som är full av smak och har en saftig, matig konsistens. Perfekt för alla som vill äta mer klimatsmart men behålla smakupplevelsen och känslan av en riktigt härlig grillkväll – kort sagt, den ultimata burgaren!

 Perfekt i en snabb och klassisk burgare med bröd, sallad och dressing. Men som den superburgare den är, också perfekt i en over-the-top-extra-allt-burgare. Kolla in dessa tre godingar:

Quorn Ultimate Cheese. Varför inte låta några veganska ostar smälta på den varma burgaren och varva med sallad, sötpotatismos, groddar och vegansk vitlöksmayo? Tips! Grönsaker som kan odlas lokalt är generellt mer klimatsmarta än importerade.

Eller servera en Quorn Ultimate Green med massa grönt så som grönkål, grönärtshummus och groddar samt picklade morötter för extra crisp. En måltid som är grön på mer än bara ett sätt. Tips! Rotfrukter och kål är lite mer klimatsmarta än växthusodlade grönsaker.

Gillar du heta alternativ? Får vi föreslå en Quorn Ultimate Hot Sriracha. Lika mycket färg som smakexplosion. Regnbågs-slaw, rödbetshummus, picklad rödlök och srirachamayo – allt i samma burgare. Tips! Gör din hummus på svenska gula ärter istället för kikärter så blir den ännu mer klimatsmart.

 83852 Quorn Vegan Ultimate Burger

Taggar: Hamburgare Quorn

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019
YouTube - Gabriel Olsson Intervjuv
YouTube - Gabriel Olsson Bästa Macka
YouTube - 2021