Tidningen Kött och Chark

11 juni 2019

Vi fick besök från Tidningen Kött och Chark

De flesta tror att jag bara skriver och gör reportage för privatpersoner. Men det stämmer inte ritkigt. Jag vill hjälpa alla som är intresserad av grill och BBQ oavsett vad de har för yrke. Speciellt kul är det att få inspirera professionella kockar, inköpare, handlare och importörer. 

Kött och charkbranschens egna tidning

Nu har tidningen Kött och Chark uppmärksammat detta och skrivit en tre sidors lång artikel om mig och bloggen.

Klicka på bilden för att läsa hela artikeln

TIdningen kott och chark sid28

 Skarmklipp 2019 06 11 16.35.56

TIdningen kott och chark sid30

Här kan du läsa hela tidningen med artikeln i, kolla in sidan 28-30

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.