Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Fredells störst på Weber i Stockhom

Fredells Weber World Store grillar 780

Stockholms största utbud på Webergrillar återfinns på Fredells Byggvaruhus i Sickla. Inför årets grillsäsong har den 150 kvadratmeter stora utställningsytan utökats med ännu fler tillbehör och nyheter.

I år är det Webers gasolgrill Genesis II och nyheten Pulse, elgrill med både elektronisk temperaturreglering och smart teknik, som är två av de stora dragplåstren. I utställningen i Sickla återfinns mer än trettio grillar och ett hundratal tillbehör.

”Fredells är en Weber World Store vilket innebär att vi erbjuder ett av Sveriges största utbud av Webergrillar med bland annat modeller och tillbehör som bara finns att köpa exklusivt hos oss”, säger Christian Sagelv, Kategorichef.

För att bli auktoriserad Weber World Store ska man även kunna tillhanda kompetent och omfattande rådgivning.

Fredells Weber World Store grilltillbehos 780

”Idag finns det en grill till varje enskild situation, men det är inte alltid kunden känner till vilken produkt som har vilka egenskaper. Dessutom finns det både praktiska och smarta tillbehör som förhöjer grillningen ytterligare och då är det skönt med kunnig personal som guidar till den perfekta grillupplevelsen”, säger Johannes Widenström, Varuhuschef Sickla.

Den andra och tredje juni är Fredells Byggvaruhus värdar för Webers grillkurs där professionella grillkockar undervisar i både teoretiska och praktiska moment. Samtliga deltagare får inte bara trevligt umgänge vid grillen, en massa gott att äta och användbara grilltips. Diplom delas även ut till de certifierade grillmästarna.

Taggar: Weber Fedells

Magiska grillevent för dig

YouTube - BBQ Island

Prenumerera på vår YouTube-kanal klicka här

YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018