Två recept från Heinz som passar lika bra på höstbuffén som på julbordet.

 Inför julen så måste man grilla. Ja, rättar sagt man måste alltd grilla! Här kommer ett par recept från Heinz

 

Griljerade kamben med rödkålscoleslaw, 4 pers

ca 1 timme

Griljerade kamben med rodkalscoleslaw

Ingredienser

ca 1 kg tunna revben
1 msk Heinz Dijonsenap
2 msk Heinz Jerk BBQ
1 msk HP Sauce
1 msk grillkrydda
1 msk herbes de provence
1/2 dl olivolja
salt och peppar

Rödkålscoleslaw

200 g supertunt skuren rödkål
1 krm salt
1 tsk Heinz Dijonsenap
2 msk olivolja
2 msk crème fraîche

Blanda Heinz Dijonsenap, Heinz Jerk BBQ, Heinz HP, grillkrydda, herbes de provence och olivolja. Gnid in kambenen med kryddblandningen och krydda sedan med salt och peppar. Lägg kambenen på en plåt och ställ in i ugnen på 175°C ca 60 minuter. Vänd kambenen efter halva tiden.

Under tiden, blanda rödkålen ordentligt med salt, Heinz Dijonsenap och olivolja under några minuter. Blanda ner crème fraichen precis innan servering.

 

Heta fyllda ägghalvor , 8 ägghalvor

ca 20 minuter

Heta fyllda agghalvor

Ingredienser

4 hårdkokta ägg
2 tsk Heinz Hot Sauce Yellow Habanero
1 msk Heinz Hot Sauce Peri Peri
1 msk Heinz Majonnäs
1 msk crème fraiche
salt och peppar
krasse
chiliflakes
ruccolasallad
machésallat

Knäck äggen på mitten med en vass kniv, tveka inte vid tillslaget. Pilla ur äggulan och lägg i en bunke tillsammans med Hot Sauce Yellow Habanero, Hot Sauce Peri Peri, Majonnäs och crème fraiche. Mosa eller mixa ihop ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Klicka eller spritsa tillbaka blandningen i ägghalvorna och garnera med krasse och eventuellt lite chiliflakes. Dekorera genom att lägga ägghalvorna på en salladsbädd.

Grillsås, Heinz, Recept

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Våra tjänster
  • Annonsera

  • Samarbeta med oss

  • Grillevent

Bli medlem
Bli medlem i Grillbloggen, helt kostnadsfritt och få erbjudanden, information och möjlighet till lite mer...

Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.