fbpx

Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Kryddhusets specialutvecklade flaska med pip

Vi vill med stor glädje presentera en helt ny vara på marknaden och i världen. Kryddhusets specialutvecklade flaska med pip (ln-Flavor) som är anpassad för just injektion i råvaror.

Den är enkel att använda och ger framförallt ett fantastiskt resultat.

Plastflaskan är fylld med en sås som är anpassad till ändamålet och har dessutom flera användningsområden, marinering glaze och/eller som tillbehör. ln-Flavor har dessutom flera smaker och kan användas till många olika råvaror.

Under den senare tiden har vi också samarbetat med en grillmästare Ulrik Lindelöv som vunnit både guld och silver inom grill med sitt team! Enligt Ulrik är In-Flavor ett mästerligt sätt att lyckas vid grillen!

inflavor allround 1inflavor garlic 1inflavor honey 1inflavor smokey 1inflavor tomato 1

In-flavor Garlic & Pepper

Aromatisk och lättflytande sås med vitlök och peppar, en god basprodukt. Går utmärkt att tillsätta mer kraft i smaken genom att öka mängden vitlök eller fler kryddor. Använd den unika In-Flavorpipen att injicera med eller använd den som glaze. Passar till kyckling, nöt, fläsk och grönsaker. 1 flaska räcker till ca 1,5 till 2 kg råvara.

In-flavor Sweet & Smokey

Trögflytande sås med fyllig, rökig tomatsmak. Inslag av vitlök och ingefära. Använd den unika och smarta In-Flavorpipen att injicera med eller servera som tillbehör. Passar till kyckling, nöt, fläsk, fisk och grönsaker. 1 flaska räcker till ca 1,5 till 2 kg råvara.

In-flavor Allround BBQ & Grill

Lättflytande sås med vitlök, peppar, ingefära, paprika och chili. Använd den unika och smarta In-Flavorpipen att injicera med eller använd den som glaze. Passar till kyckling, nöt, fläsk, grönsaker och fisk (med fördel på tonfisk och svärdfisk). 1 flaska räcker till ca 1,5 till 2 kg råvara.

In-flavor Full-bodied Tomato

Fyllig och trögflytande tomatsås med lök, peppar, vitlök, ingefära och paprika. Använd den unika och smarta In-Flavorpipen att injicera med eller servera som tillbehör. Passar till kyckling, nöt, fläsk, fisk och grönsaker. 1 flaska räcker till ca 1,5 till 2 kg råvara.

In-flavor Honey & Ginger

Söt lättflytande sås med ingefära och honungstoner. Använd den unika och smarta In-Flavorpipen att injicera med eller använd den som glaze. Passar till kyckling, nöt, fläsk och fisk, fungerar även bra till grönsaker och svamp. 1 flaska räcker till ca 1,5 till 2 kg råvara.

 

 

Grillbloggens kommentarer

Det är kul att min vän grillmästare Ulrik Lindelöv ligger bakom detta koncept! Han leder det svenska grilllandslaget och har mycket bra koll på vad som fungerar på grillen.

UPPDATERAT 17 april
Jag träffade Ulrik idag vid uttagningen av Grillmästarna 2015. Pratade med honom och beklagade mig över att det var gluten i produkterna. Men det stämmer inte sa han. Det är soja i produkterna och det kan vara gluten i soja men de använder sig av ren soja dvs glutenfri soja. Det var efter att jag hade uppmärksammat detta som de kontrollerade hur det låg till. Nu ser jag fram att testa dessa produkter. Återkommer senare.

Taggar: Kryddor Kryddhuset

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019
YouTube - Gabriel Olsson Intervjuv
YouTube - Gabriel Olsson Bästa Macka
YouTube - 2021