Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Eriks Såser med Västerbottensost

EriksSaser Vasterbotten props

Västerbottensost® är en svensk klassiker med en given plats i kylskåp och hjärtan. Den karaktäristiska smaken används ofta som smakhöjare i både matlagning och bakning. I vår förenas två klassiska varumärken när Eriks® Såser lanserar en sås gjord på Västerbottensost® efter Erik Lallerstedts egna recept. Från och med vecka 15 hittar du såsen i din livsmedelsbutik.

Sås Västerbottensost® doftar härligt och har en vacker gyllengul färg. De små ostbitarna ger en spännande konsistens och bidrar samtidigt till den lena och syrliga smaken. Såsen passar utmärkt till både kyckling och fisk eller som dipp till exempelvis grillade rotfrukter!

Erikssaser vasterbotten Receptbild

”Jag har alltid älskat Västerbottensost® och det är ingen hemlighet att jag länge velat göra något med den. Nu när såsen är färdig känns det riktigt bra. Både smaken och känslan av rikligt med ost i fin balans. Jag tycker den är ovanligt suverän till grillad kyckling eller varför inte till en krispig cesarsallad”, säger Erik Lallerstedt.

Västerbottensost® är ett av Sveriges äldsta och mest välbevarade varumärken och osten smakar precis likadant idag som vid 1800-talets slut, då den först började tillverkas. Osten är en uppskattad favorit i både svenska hem och på kungliga tillställningar.

”Vi är väldigt glada över det fina samarbetet med Norrmejerier. Vi har testat oss fram i provköket för att hitta den perfekta balansen och är väldigt stolta över slutresultatet. Erik® Sås Västerbottensost® är krämig och god och det känns härligt att äntligen få lansera”, säger Michael Mobach, produktchef på Eriks®.

Eriks® Sås Västerbottensost® lanseras i butik vecka 15 i en förpackning om 170 ml. Du hittar den bland kylda såser. Rekommenderat konsumentpris är 21,50 sek.

Taggar: Erikssåser Västerbottenost

Magiska grillevent för dig

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019

Bjud på grillfest! Grillevent hos er eller oss -  Kolla här