Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Eriks Såser - En ekologisk grillsommar

– Det var på tiden, säger Erik Lallerstedt

... om de två nya ekologiska såserna, Ekologisk Aioli och Ekologisk Bearnaise. Bearnaisen, som svenskarna äter kanske mer än någon annan sås klarar Eriks hårda smaktest med bravur. De ekologiska såserna lanseras vecka 17, lagom till att grillsäsongen drar igång.

Eriks Bearnaise Sweet Cayenne salladsdressing Sweet Chili 1
Förstklassiga råvaror är grundläggande för Erik Lallerstedt, en av Sveriges mest kända stjärnkockar. Därför är det naturligt att det nu finns en ekologisk aioli och bearnaise – såserna som säljer bäst hos Eriks Såser.

Eriks Ekologisk Bearnaise är gjord på ekologisk rapsolja och med omsorgsfullt utvalda kryddor har Erik lyckats skapa en sås som passar till alla sommarens grillningar. Eller varför inte klicka på toppen av en hembakad pizza?

Eriks Ekologisk Aioli passar utmärkt till grillade grönsaker och fisk.

– Det känns gott att kunna bjuda på en ekologisk sås till en fin bit svenskt kött, grillade
grönsaker, gärna trädgårdsodlade, eller räkor från västkusten, berättar Erik.

Erik Lallerstedt ligger bakom alla recept från Eriks såser. Om han själv inte är på plats i fabriken när såserna tillagas, är det alltid två restaurangkockar som smakar av så att resultatet blir lika gott varje gång. Och så att Erik blir nöjd.

Eriks

I vår lanserar Erik även en ny salladsdressing: Mango Chili och en ny sås: Bearnaise Sweet Cayenne. Om Mango Chili-dressingen säger Erik:
– Förmodligen det bästa jag gjort.

Taggar: Såser Erikssåser

Magiska grillevent för dig

YouTube - BBQ Island

Prenumerera på vår YouTube-kanal klicka här

YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018