Eriks Såser - En ekologisk grillsommar

– Det var på tiden, säger Erik Lallerstedt

... om de två nya ekologiska såserna, Ekologisk Aioli och Ekologisk Bearnaise. Bearnaisen, som svenskarna äter kanske mer än någon annan sås klarar Eriks hårda smaktest med bravur. De ekologiska såserna lanseras vecka 17, lagom till att grillsäsongen drar igång.

Eriks Bearnaise Sweet Cayenne salladsdressing Sweet Chili 1
Förstklassiga råvaror är grundläggande för Erik Lallerstedt, en av Sveriges mest kända stjärnkockar. Därför är det naturligt att det nu finns en ekologisk aioli och bearnaise – såserna som säljer bäst hos Eriks Såser.

Eriks Ekologisk Bearnaise är gjord på ekologisk rapsolja och med omsorgsfullt utvalda kryddor har Erik lyckats skapa en sås som passar till alla sommarens grillningar. Eller varför inte klicka på toppen av en hembakad pizza?

Eriks Ekologisk Aioli passar utmärkt till grillade grönsaker och fisk.

– Det känns gott att kunna bjuda på en ekologisk sås till en fin bit svenskt kött, grillade
grönsaker, gärna trädgårdsodlade, eller räkor från västkusten, berättar Erik.

Erik Lallerstedt ligger bakom alla recept från Eriks såser. Om han själv inte är på plats i fabriken när såserna tillagas, är det alltid två restaurangkockar som smakar av så att resultatet blir lika gott varje gång. Och så att Erik blir nöjd.

Eriks

I vår lanserar Erik även en ny salladsdressing: Mango Chili och en ny sås: Bearnaise Sweet Cayenne. Om Mango Chili-dressingen säger Erik:
– Förmodligen det bästa jag gjort.

Såser, Erikssåser

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.