I dag har jag grillat Flap Steak. Amerikanskt kött. Inköpt på ICA Kvantum Larsberg, Lidingö.
Köttet innehåller en hel del fett vilket gör det mycket smakrikt och saftigt. Jag grillade det till ca 50 grader vilket blir rått och gott. Till köttet serverade jag SomeZin med druvan Zinfandel. Ett mycket gott och lättdruckigt rödvin.
Rå Flap steak kryddad med lite grillkrydda
Flap steak på grillen med Sweet Baby Ray´s Honey Chipotle grillsås
Färdig Flapsteak
Här en film från Gourmet Food, importör av U.S.Beef
Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.
YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka