Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Ny smak från Svenska LantChips, grillat

lantchips grill

 

LantChips Grillat är det senaste tillskottet till chipsfamiljen och bjuder på en känsla av grillat med söta toner. Smaken är framtagen för att attrahera grillentusiasten, med balanserade toner av BBQ-glaze, tomat, paprika och lök.

Sverige har en lång tradition av grillchips med fokus på löksmak och en tydlig sälta. Med Grillat vill Svenska LantChips ta ett bredare grepp om grillkonceptet och erbjuder en smak med inspiration från amerikansk BBQ-kultur. 

LantChips Grillat lanseras under vecka 14 och kommer initialt att finnas på ICA och City Gross samt på Svenska LantChips webbshop.

“Vi har många uppskattade klassiker i vårt sortiment men kände att vi saknade något för grill-entusiasten. Vi har skapat en fantastisk kryddblandning, som på ett ypperligt sätt gift sig med våra LantChips. En smakförhöjare till grillen och en chipsupplevelse för såväl finsmakaren som för hela familjen”, säger marknadschef Joseph Bautista.

Om Svenska LantChips

Svenska LantChips startade för 25 år sedan och introducerade då det lite mer hantverksmässigt producerade LantChipset i Sverige – ett knaprigt chips där potatisen får behålla skalet och mer av potatissmaken, och där friteringen sker vid lite lägre temperatur än vanligt. Man var först i Sverige med s.k. grytfriterade chips och först även med ekologiska chips. Förutom de välbekanta original-LantChipsen i olika smaker märks i sortimentet bland annat en serie LantChips av mandelpotatis, flera ekologiska LantChips samt ekologiska rotfruktchips.

Taggar: Chips

Relaterade artiklar

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019