Spirit® Original E-320™ - GBS

Söker du en grill som är lättillgänglig och som gör det enkelt att utforska gasolgrillens möjligheter – till exempel med de olika gjutjärnsinsatserna i Gourmet BBQ System? Då är Webers gasolgrill Spirit® Original E-320™ - GBS som gjord för att stå i din trädgård! Här behöver du inte tänka på att tända i tid – du trycker bara på knappen på frontpanelen och reglerar värmen som du vill. Grillens tre brännare ger dig möjlighet att prova de olika grillmetoderna, och med den praktiska sidobrännaren kan du enkelt tillaga kött, grönsaker och sås på en och samma grill. Spirit® Original E-320™ - GBS är en gedigen gasolgrill med det där lilla extra till ett förnuftigt pris.

Denna grill har tre brännare och det är minst vad en gasolgrill ska ha. Med två brännare så är det svårt med indirekt grillning.

weber spirit original E-320 GBS

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Våra tjänster
  • Annonsera

  • Samarbeta med oss

  • Grillevent

Bli medlem
Bli medlem i Grillbloggen, helt kostnadsfritt och få erbjudanden, information och möjlighet till lite mer...

Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.