Svartkål med grillad sparris

Svartkål med grillad sparris, körvel och cashewnötter

Svartkål med grillad sparris, körvel och cashewnötter

Blanda senap, äggula och vinäger till dressingen. Droppa i oljan under omrörning. Tillsätt körveln och smaka av med salt och peppar. Bryt bort nedersta delen på sparrisen. Grilla sparrisen runt om. Dela den eventuellt. Blanda svartkålen med sparrisen på tallrikar och ringla över dressingen. Strö över cashewnötterna.
 
500 g färsk grön sparris
2 krukor Svartkål, skurna
100 g osaltade cashewnötter

Dressing
1 msk grov fransk senap
1 äggula
1 msk rödvinsvinäger
4 msk olivolja
1 kruka Körvel, grovhackad
Salt
Nymald svartpeppar

Svegro

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.