PRESSMEDDELANDE SM I GRILL OCH BBQ 2024

2024 års Svenska Mästerskapet i Grill och BBQ® Förbättras i samarbete med Växjö & Co

Efter framgångarna med 2023 års Svenska Mästerskapet i Grill och BBQ® i Nossebro är World BBQ Association Sweden (WBQAS) stolta att kunna meddela en ny spännande utveckling för kommande år!

Efter omfattande utvärderingar med våra partners och de fantastiska tävlande lagen, har WBQAS identifierat flera nyckelfaktorer för att förhöja mästerskapets upplevelse. Det har varit tydligt att både besökare och tävlande efterfrågar närliggande boende till tävlingsområdet, önskemål om en större publik närvaro samt en stabil och erfaren partner.

Med dessa insikter i åtanke är vi extatiska över att meddela vårt nya partnerskap med Växjö & Co. Tillsammans tar vi 2024 års Svenska Mästerskapet i Grill och BBQ® till Växjö, närmare bestämt Spetsamossen, 16-18 augusti.

Detta samarbete går hand i hand med Växjö Stadsfest, Karl-Oskardagarna - en traditionell festlighet som firats årligen i Växjö City sedan 1984. Tre dagar av strålande underhållning, musik, kultur, tivoli, aktiviteter och självklart, utsökt mat. WBQA ser sig stolta över att dela Karl-Oskardagarnas värderingar av gemenskap, lika värde och något för alla.

"I samarbete med Växjö & Co ser vi fram emot att ta grill- och BBQ-tävlingskulturen i Sverige till nya höjder. Det är med stor entusiasm vi inleder detta samarbete och vi är övertygade om att detta kommer att erbjuda något speciellt för alla inblandade. Växjö erbjuder en mängd boendealternativ, från förstklassiga hotell till campingplatser. Med den otroliga uppslutningen kring Karl-Oskardagarna 2023, ser vi fram emot möjligheten att dela vår passion för grillning och BBQ med en ännu större publik nästa år. Kombinationen av att arrangera SM i Grill och BBQ under Karl-Oskardagarna skapar fantastiska synergier som gynnar både besökare och våra samarbetspartners." - Säger Joakim Odehed, Ordförande WBQA

Tillsammans med Växjö & Co ser vi fram emot att erbjuda en oförglömlig upplevelse för alla grillentusiaster och besökare nästa år. Varmt välkomna till Växjö 2024!

För mer information kontakta

Joakim Odehed
Ordförande WBQAS
070-568 88 18
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

WBQAS är den Svenska delen inom World BBQ Association. WBQAS genomför varje år Svenska Mästerskapet i Grill och BBQ® och utser Svenska Grillandslaget® som får representera Sverige vid internationella tävlingar som Europa Mästerskapet eller Värld Mästerskapet i Grill och BBQ. WBQA står för Fire, Food, Friendship and Fun!

GrillSM

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.