Grillbuffe serveras i kantiner som är uppvärmda

GRILLMENYER

Vi har gjort det enkelt för dig att välja vad du ska bjuda på. Nedan finns några av de rätter som vi normalt sätt grillar och serverar. Varje event är unikt och du väljer vilka rätter du vill att vi ska grilla. Hittar du inte dina favoriter här? Hör av dig så kan vi säkert hjälpa dig med dem.

Priset sätter vi efter valda rätter.

Våra leverantörer och partner

Rätter att välja mellan till buffén

Kycklingben (drumstick)

Denna rätt passar extra bra vid flera serveringar.
  • Svensk kyckling från Kronfågel
  • Röks med äpple flis
  • Grillas med BBQ sås
  • En portion 2 st

Kycklingspett

  • Svensk kyckling från Kronfågel
  • Hemmagjord av kycklinglårfilé
  • Kryddas med Bbq & Grill Mesquite
  • Serveras på pinne i portionstallrik
  • En portion 1 pinne, ca 35 gr

Varmrökt lax

Denna rätt passar extra bra vid flera serveringar.
  • Hel sida lax
  • Varmrökt med äppelflis
  • Serveras kall
  • Kall hemmagjord romsås med stenbitsrom och gräslök
  • En portion ca 75 gr

Entrecotte Premium

  • Hängmörad Entrecotte
  • Grillas i skivor om ca 3 cm, tärnas upp i bitar
  • Kryddas med salt, peppar, färsk persilja och grillad citron.
  • En portion ca 75 gr

Lammracks

  • Från Nya Zeeland
  • Grillas hela och skivas upp i bitar före servering
  • Kryddas med Spice rub herbs & spicy som Martin Nordh vinnare av Grillmästarna TV4 tagit fram tillsammans med Kryddhuset
  • En portion 2 skivor/ben

Secreto Iberico Cebo

Styckdetalj av rasen Iberico gris som ätit ekollon större delen av sitt liv. Detta ger köttet en intensiv, komplex och nyanserad smak.

  • Steks hel på grillen i sitt eget fett
  • Kryddas med flingsalt
  • Serveras uppskuren i ca 1,5 cm skivor
  • En portion två skivor ca 40 gr

Blandade korvar

Från Specialchark
  • 2-3 olika korvar
  • Tillverkade av Specialchark, Slakthusområdet
  • Grillas hela, serveras i bitar
  • En portion ca 100 gr

Grillad sallad

  • Spetskål, grillas i kylyftor fylld med olivolja och smaksatt flingsalt
  • Majskolvar
  • Paprika
  • Rödbetor
  • och kanske något mer

Fläskkarré

Svensk rappsgris
  • Kryddrubbas med specialkryddor
  • Grillas i skivor på 3 cm
  • Delas upp i mindre bitar inför servering
  • En portion ca 75 gr

Surdegsbröd

Vårt bröd bakas av Lidingö Bröd & Pâtisserie AB

  • En skiva delas på 2 före grillning
  • Grillas med olivolja och flingsalt
  • En portion 3 delar 

Lyxa till det lite med dessa rätter

Hummer

Levande hummer från Kanada
  • ca 500 gr/st
  • Grillas färska
  • Servera med en smörsås med kryddor
  • En portion 1/2 hummer

Hokkaidokammussla (MSC)

Bra som Förrätt

Musselkött från Hokkaidokammusslan som har sitt ursprung från Ochotska havet norr om Japan

  • Smörsås med chili och persilia
  • Serveras på musselskal
  • En portion 2 musslor i ett skal

Vannameriräkor

Bra som förrätt
  • Grillas hela på bambupinne
  • Upphottad sweetchili sås penslas på
  • Serveras på pinne
  • En portion 2 st räkor

Entrecotte Wagyu 6-8

Passar som tilltugg till fördrinken

Från Snake River farms USA. Rasen är en korsning mellan den Japanska Wagyun och den Amerikanska högkvalitativa rasen Angus vilket ger en perfekt balans av marmorering, mörhet och smak.

  • Grillas i tunna skivor
  • Kryddas endast med salt
  • En portion ca 30 gr
Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.