Lidingö Magasin artikel

29 Maj 2016

"Grillar i huvudet"

"Många av oss gillar att grilla, främst när det är sommar. Men för Peter Watz är det en hel livsstil och han inte bara älskar att grilla, han älskar grillar."

LidingöMagasin Lidingö Magasin

"När vi besöker Peter Watz är det som att kliva in i ett grillmuseum. Det står grillar av skilda slag utspridda över hela trädgården. Han har inte mindre än elva stycken, från gasolmonstret på över hundra kilo ner till den lilla turkosa picknickgrillen. Däremellan ryms grillar för alla möjliga ändamål..."

 

Läs hela artikeln här på Lidingö Magasin

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.