Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Grillbloggen.nu - Grillevent

Lyft grillningen till en ännu högre nivå - prova vårt Grillevent!

201608 IMG 6231

Annika och Rickard Sjöberg, Peter Watz

"Alltså det finns inte tillräckligt stora ord att säga om din insats för oss Peter! Du bidrog till mycket stor del till att Kärleksdagen 2016 blev så lyckad. Din generösa och glada inställning, ditt hantverk vid grillarna och din proffsighet förhöjde allt! TACK!!! Och det gäller även din sidekick Philip som dessutom plåtade grymma bilder. 🔥🙏🏼🔥" - Rickard Sjöberg

Oavsett om du planerar en företagsfest, privatfest, studentfest, bröllop, kundevent eller kanske produktdemonstrationer, så kan vi varmt rekommendera vårt uppskattade koncept Grillevent.

Grillbloggen event 256

Varje Grillevent är unikt och anpassas helt efter dina behov och önskemål. Upplägget är dock enkelt. Du bjuder in gästerna och vi sköter grillningen – en professionell grillning där vi bland annat bjuder på smakupplevelser, kunskap, show och uppmärksamhet utöver det vanliga. Vi håller oss självklart uppdaterade på trender och de senaste nyheterna inom matlagning och grillning som; marinader, kryddor och inte minst råvarorna. Allt för att göra ditt event så minnes- och smakrikt som möjlig

Hur går vi tillväga?

Vi planerar upplägget tillsammans med dig, och därefter får du ett fast pris för hela arrangemanget inklusive; planering, inköp, förberedelser, själva eventet, städning (av grillplatsen) återvinning och slutredovisning. Alla råvaror, tillbehör, utrustning och dylikt debiteras till självkostnadspris och enligt överenskommelse. Högsta kvalitet, hygien och showmanship en också en given grundförutsättning och självklarhet för oss.

Utöver själva eventet kan vi också erbjuda olika tilläggstjänster

  • Fotograf som dokumenterar själva eventet
  • Filmteam, filmar och dokumenterar
  • Eventsite, kan exempelvis hantera: anmälningar, matallergier, övriga önskemål), påminnelser via e-post, uppföljning (med bilder och video om det har beställts), utvärdering.
  • Blogg, vi skriver artiklar om ert event, inför och efter eventet som publiceras på grillbloggen.nu.
  • Inget event är för stort eller för litet, så kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst möte eller offert.

Nyhet för i år - Ofyr

Nu har vi Ofyr i vårt utbud. Ofyren är unik i sin utformning. Den eldas med ved och har en stekyta runt om eldstaden. Hela Ofyren är 80 cm hög och 100 cm i diameter. Lukten från brinnande ved gör nästa alla lyckliga. Man kan både laga mat och värma t.ex. glögg på den.

Passa på att boka oss inför din julfest. Vi kommer till ert företag, butik, bostad och sätter upp ett tält, monterar och tänder upp Ofyren med björkved. Vi värmer glöggen och serverar dina gäster. En perfekt början på julfesten!  

ofyr grill stekplatta IMG 1243

ofyr grill stekplatta IMG 1297

201608 IMG 5848

För mer information om Ofyr - klicka här

Väl mött hälsar grillmästaren Peter Watz på 070-8403191

Här är några exempel på uppdrag som är utförda

Välgörenhetsevent Med Annika och Rickard Sjöberg

En välgörenhetsfest "Kärleksdagen 2016" ordnad av Annika och Rickard till förmång för Stadsmissionen på Lovö Prästgård till minne av deras bröllop. Vi tillagade varmrökt lax och grillade tre sorters korvar, tre olika detaljer från gris och högrevsburgare i vår mobila utekök.

"Alltså det finns inte tillräckligt stora ord att säga om din insats för oss Peter! Du bidrog till mycket stor del till att Kärleksdagen 2016 blev så lyckad. Din generösa och glada inställning, ditt hantverk vid grillarna och din proffsighet förhöjde allt! TACK!!! Och det gäller även din sidekick Philip som dessutom plåtade grymma bilder. 🔥🙏🏼🔥" - Rickard Sjöberg

Se sepparat artikel om uppdraget - här

201608 IMG 6052

Monter magnet hos AGA, Grill & BBQ VM

"AGA deltog som sponsor och utställare på Grill-VM 13-14 juni. Vi visade hur man blir "Gasklar" dvs hur man grillar säkert med gasol, bjöd på den drink som vann vår drinktävling samt hade proffsgrillaren Peter Watz på plats i montern.

Peters uppgift var att dra in folk i montern med sin grillning och som han levererade! Han serverade smakbitar av det godaste köttet på hela Heden (enligt säkra källor...), var ett grymt energiknippe och bidrog till en härlig stämning i montern både bland besökare och monterpersonal. Tack Peter för en mycket lyckad helg, vi ser fram emot fler samarbeten med dig framöver!"

Se sepparat artikel om uppdraget - här

Grillevent AGA 7

Grillevent AGA 6

Grillevent AGA 4

Grillevent AGA 2

Produktpresentation hos Lidingö Järn

Lidingö Järn har börjat sälja Napoleongrillar och ville att jag skulle provgrilla en på ett kundevent. Grillbloggen bistod att bjuda in folk till eventet via bloggen (med ca 10.000 besökare senaste månaden), vår egen Facebookgrupp plus ett par andra Facebookgrupper där grillning är intresset (ca 10.000 medlemmar).

Grillevent Lidingo jarn 2

Grillevent Lidingo jarn 1

Grillevent Lidingo jarn 3

 

Studentskiva på Lidingö

En familj ville fira att deras dotter tagit studenten. Tillsammans med Villa Brevik genomförde jag detta event. 100 gäster.

Grillevent Lidingo studentfest 7

Grillevent Lidingo studentfest 4

Grillevent Lidingo studentfest 5

Grillevent Lidingo studentfest 8

 

Golfläger och Kickoff på Lindö Golfklubb

De senaste 3-4 åren har jag grillat för juniorerna på Huvudstadens Golfklubb, Lindö. På vårens kickoffer och på sommarens läger. Mellan 50 och 70 personer och dubbelt så många burgare grillas.

Grillbloggen Grillevent Golf 6

Grillbloggen Grillevent Golf 5

Grillbloggen Grillevent Golf 3

Grillbloggen Grillevent Golf 2

Grillfest på Lidingö

Grillbloggens egna fest då kunder, leverantörer, vänner och bekanta kommer och träffas. 2015 var det över 100 personer på eventet! Läs en separat artikel här

Gillar du att bjuda på grillat? Gillar du att mingla? Svårt att hinna göra både och? Nu har du chansen att "äta kakan - och ha den kvar". Läs Peters erbjudande - och njut av nygrillat i godan ro. Och maten blir kanongod - det kan jag intyga! - Marko Latva-Nevala. TACK FÖR ALLT!!! TOPPEN!!! - Bengt Bergshem. Stort tack. Nöjet är helt på vår sida. Supergott! Tack - Christian Roosvall. Tack så jättemycket för en fantastisk god grillning i goda vänners sällskap!! - Therese Lindgren. Tack Peter Watz o Sarah Watz för en underbar kväll med otroligt god GRILLAD mat. Tur att det nu går att hyra dig Peter till ens egna event så alltid grillningen blir perfekt. Tack, Stefan Rapp. Vilken höjdarkväll det blev i grillarnas högborg hos Peter Watz med familj. Toppklass som vanligt. Stoort TACK - Peter Sjögren. En kväll med härlig grillsmak och goa människor. - Camilla Westling. Tack för årets bästa grillfest! - Andreas Ström‎.

Grillbloggen Grillevent 85 

Grillevent grillfest 34

Grillbloggen Grillevent 84

Grillevent grillfest 45

 

grillbloggen grillevent stockholm bromma lidingö danderyd djursholm

Reklambyrån Bilbo bjöd personalen på en personalgrillning.

 

Taggar: Grillevent Mina tjänster