Picklad jalapeño
Skiva jalapeñon tunt och lägg i en liten glasburk med lock. Koka upp övriga ingredienser i en kastrull och låt koka på låg värme i 5 minuter tills det reducerat något. Häll vätskan över jalapeñon och låt svalna.
Guacamole
Dela och gröp ur avokadon. Mosa med en gaffel och blanda med riven vitlök, limejuice, salt och svartpeppar.
Majssallad
Häll av vätskan från majsen och stek i rapsolja tills den fått färg. Skär salladslöken i tunna skivor, hacka koriandern grovt och finhacka chilin. Blanda ned i den rostade majsen. Smula över fetaost och smaka upp med limejuice, salt och svartpeppar.
Bröd
Grilla korvbrödet med insidan nedåt för en frasig yta, går också att steka i lite smör.
Kycklinggrillkorv
Grilla korven så den får fin färg, gärna på indirekt värme så den inte spricker.
Servering
Placera korven i korvbrödet, toppa med majssallad, guacamole och picklad jalapeño.
Tips
Förbered gärna den picklade jalapeñon dagen innan och förvara i kylen. Den håller i några veckor.