Svart utekök - The Oklahoma

The Oklahoma – En stilsäker svart NYHET från Myoutdoorkitchen som lockar Alla blickar till sig! 

 Utekok The Oklahoma 6l

Uteköket The Oklahoma är ett komplett fristående och färdigt modulpaket som levereras monterat och klart. Det enda du behöver göra är att placera modulerna i ordning sen är det bara att lägga ölen på kylning, skölja grönsakerna och tända grillen!

Utekok The Oklahoma 2

The Oklahoma är utrustat med en robust gasolgrill med infravärme och 6 brännare. Till vänster om grillen finns även en inbyggd sidobrännare för att Du ska kunna maximera din matlagning. Njut av långa sommarkvällar och grilla även när skymningen lagt sig över trädgården. Grillen är utrustad med belysning som lyser upp grillytan och vreden.

Utekok The Oklahoma 5

Det som bland annat gör detta uteköket komplett är vaskmodulen, för vem hyllar inte rinnande vatten när man lagar och hanterar mat vid grillen?! Du slipper springa mellan köket inomhus och altanen när du både har tillgång till vask och kyl utomhus.

Det här uteköket är både en fröjd för ögat samtidigt som det ger dig möjligheten att laga mat i absolut toppklass. Arbetsytan är i sten vilket också lyfter utekökets helhetsintryck ytterligare ett snäpp!

För mer information besök MyOutdoorkitchen.se

 

 Utekök The Oklahoma 1

Utekok The Oklahoma 4

Utekok The Oklahoma 7

 

Utekök, Gasolgrill, Myoutdoorkitchen, Inbyggnadsgrill

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.