fbpx

Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Grilla med EL - PULSE-SERIEN

WEBER TAR FRAMTIDENS GRILLNING TILL EN NY NIVÅ MED NYA PULSE-SERIEN – KLASSISK GRILLKÄNSLA OCH SMART TEKNIK SOM PASSAR INNERSTADSBALKONGEN 

Weber grilla el pulse 5

När våren nu äntligen är på väg lanserar Weber sin nya grillserie PULSE, som är grilltillverkarens ansats att ta grepp om den moderna livsstilen och framtidens grillning. Webers nya elgrillar är uppkopplade med smart teknik som ger dig samma förutsättningar och resultat som en kolgrill – utan trädgård, meck och väntan.

Weber grilla el pulse 1

Framtidens grillning innebär en stadsbild där grilldofter tränger fram även från de minsta innerstadsbalkongerna – utan rök som stör grannarna. Framtidens grillning är att, oavsett plats, på nolltid kunna uppnå den klassiska grillkänslan och samtidigt få bättre tillagningsresultat än någonsin genom att dra nytta av uppkopplad, smart teknik.

Weber grilla el pulse 3

Weber lanserar nu sin nya grillserie PULSE. En avancerad, eldriven grill med smart teknik anpassad just för att sammanföra den klassiska grillmetoden med den moderna livsstilen. Bekvämligheten med att bara kunna sätta i kontakten och börja grilla talar för sig själv. Grillen har också nog med kraft att snabbt uppnå hög temperatur för att kunna grilla ”på riktigt” och skapa samma känsla som vid grillning med kolgrill. Elgrillen blir så varm att den svarar med det typiska ”Tssssss-ljudet” när det du vill grilla placeras på gallret – vilket är unikt för att vara en elgrill.

Weber grilla el pulse 9

Det är heller inget krav att vara grillexpert för att få goda resultat, tack vare smart teknik. Det digitala reglaget ställer in korrekt temperatur och den digitala termometern ansluts till telefonens iGrill-app där kvällens grillmästare bekvämt kan vaka över tillagningen. Och när vädret tvärt slår om - som det ju alltid gör - justeras temperaturen automatiskt efter de nya förhållandena.

Weber grilla el pulse 15

Serien finns i två versioner

PULSE 1000 och PULSE 2000, där den senare har mer kraft, större yta samt dubbla grillzoner för att kunna grilla olika livsmedel samtidigt i två olika temperaturer.

Weber grilla el pulse 6

- Att ha stenkoll på köttets innertemperatur via sin telefon och samtidigt kunna underhålla gästerna känns verkligen som framtidens grillning. Likaså möjligheten med de dubbla temperaturzonerna, som att kunna grilla ett vego-alternativ, samtidigt som du tillagar en fisk- eller köttbit som kräver en annan temperatur. Det tror jag är en väldigt uppskattad funktion sett till hur vi lever och äter i dag, säger Andreas Thorén, Brand Manager Weber Sverige.

Weber grilla el pulse 12

Men PULSE-serien har kapaciteten att kunna tilltala även den kräsne grillentusiasten. Premiärtestaren ¬var danska stjärnkocken Kamilla Seidler, med utmärkelser som ”Bästa kvinnliga kock i Latinamerika” på meritlistan*. På en vanlig, slumpmässigt utvald takterrass skapade hon en avancerad, tolvrätters gourmetmeny - där allt tillagades på Weber PULSE. Det går med andra ord att få ett komplett, avancerat utomhuskök som får plats på balkongen – detta är framtidens grillning.

Taggar: Weber

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019
YouTube - Gabriel Olsson Intervjuv
YouTube - Gabriel Olsson Bästa Macka
YouTube - 2021