Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Coca-Cola glas från Riedel

Riedel O Coca Cola 01

Aromerna från vindruvorna lyfts fram på ett mer eller mindre optimalt sätt beroende på vilket glas man dricker ur. På samma sätt har Riedel, tillverkare av vinglas i världsklass, tänkt när det gäller Coca Cola. Glasen som är gjorda för att dricka Coca Cola ur är designade för att på bästa möjliga sätt lyfta dryckens karaktär.

Riedel är det mycket välkända varumärket som tillverkar vinglas i världsklass och anses av många ha de absolut bästa vin- och spritglasen. I sortimentet finns även ett kanske lite udda glas, speciellt designat för drycken Coca Cola. Coca Cola-glaset, inspirerat av Coca Cola-flaskans ikoniska form, är framtaget för att lyfta fram dryckens välkända, distinkta kryddor, aromer och smaker på ett optimalt sätt. Helt enligt Riedels motto att ett bra glas skall vara utformat så att det förstärker och framhäver drycken på absolut bästa sätt, precis som vid en vinprovning. Vill du känna skillnaden? Drick din Coca Cola direkt ur burken, flaskan eller ur ett plastglas och sedan ur Riedels Coca Cola-glas. Låt oss gärna höra vad du tycker! Riedels Coca Cola-glas är maskinblåst i kristall. Volym: 48 cl. Pris för 4 glas, 399 kronor.

Riedel O Coca Cola 02

Riedel som tillverkar vinglas i världsklass, har även ett lite udda glas i sitt sortiment: Coca Cola-glaset. Formen är specialdesignad för att på ett optimalt sätt lyfta dryckens välkända smaker.

 

Grillbloggen kommenterar

Jag besökte Sundqvist i Göteborg. Företaget som ansvarar för Riedel i Sverige. De skulle bjuda på Coca-Cola i dessa glas men de hade bara Zero. Jag tänkte - Zero som inte smakar något... Men när jag provsmakade Cola Zero ur ett glas som detta så blev jag förbluffad. Det smakade faktiskt bra! De fungerar! 

Taggar: Riedel

Relaterade artiklar

Magiska grillevent för dig

YouTube - BBQ Island

Prenumerera på vår YouTube-kanal klicka här

YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker