Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Carbeque med Ahlgrens Grillbilar

ahlgrens grillbilar 1

Ahlgrens bilar har varit Sveriges mest älskade och sålda bil sedan 1953, och passar vid de flesta tillfällen. Men du har kanske inte förknippat dem med grillkvällen. Förrän nu. Låt oss presentera Ahlgrens Grillbilar!

– Alla bilar har ju en grill och nu kan du lägga bilen PÅ grillen, säger Susanna Karlsson, Brand & Portfolio Manager. Med Ahlgrens Grillbilar skapar du sommarens bästa carbeque och gör Sveriges godaste bil ännu godare!

Men passa på – Ahlgrens Grillbilar är endast tillgängliga under en begränsad period under sommaren.

Ahlgrens Grillbilar är den största bilmodellen i Ahlgrens bilars bilflotta, och har samma goda smaker som Ahlgrens bilar Original. På förpackningen hittar du tre läckra grilltips som förhöjer smakupplevelsen ytterligare:

ahlgrens grillbilar 2

Självklart går det lika bra att äta bilarna som de är!

Ahlgrens Grillbilar kommer i en familjeanpassad påse som innehåller 250 gram och har ett rekommenderat konsumentpris på 29,90 kronor. Den nya modellen finns både på dagligvaruhandeln och servicehandeln.

Relaterade artiklar

Magiska grillevent för dig

YouTube - BBQ Island

Prenumerera på vår YouTube-kanal klicka här

YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker