fbpx

Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Genesis® II - Nytt från Weber

 

weber Genesis 2, weber Genesis II

Vi är extremt stolta över att få presentera den största nyheten inom Weber® gasolgrillar på 30 år. Nya, förbättrade Genesis® II. Här har du en grill som passar alla och som blir den självklara mittpunkten i både stora och små sällskap. Med den här grillen introducerar vi fler personer till grillvärlden och bjuder på spännande kulinariska upplevelser.

Finns det något härligare än att få vara med de människor som betyder mest? Träffa kompisar. Umgås med familjen. Bjuda grannarna på middag. Det är här som Genesis® kommer in i bilden! Vår allra första modell under namnet Genesis® såg dagens ljus 1985 och skakade om hela branschen. Gasolgrillningen blev aldrig densamma igen. Nu gör vi om det! Efter analyser och intervjuer med grillentusiaster höjer vi ribban med Genesis® II, en grill som finns i två utföranden: Genesis® II och Genesis® II LX. Åtta nya modeller är inte bara en förbättring av vår klassiska gasolgrill – det är rena rama revolutionen!

 

GRILLSYSTEMET GS4™ – SJÄLVA HJÄRTAT I GRILLEN

Gasolgrillarna Genesis II och Genesis II LX passar alla livsstilar och budgetar. De finns i utföranden med allt från två till sex brännare, med exceptionella funktioner och det nya högpresterande grillsystemet GS4. Begränsat utrymme eller många munnar att mätta kommer aldrig att få någon negativ effekt på vare sig grillkapaciteten eller bekvämligheten. Det här är helt enkelt det mest effektiva grillsystemet någonsin från Weber. Grillsystemet GS4 sätter en ny standard för matlagning utomhus och etablerar en helt ny klass för gasolgrillar i de nya serierna. Det här är ett nyskapande grillsystem som bygger på mer än 30 års erfarenhet av grillning, matlagningsexpertis och, viktigast av allt: feedback från hemmagrillare. Varje liten komponent av grillsystemet GS4 – från tändningen till brännarna, Flavorizer Bars och fettuppsamlingen – har uppgraderats och formgivits för enkel användning.

VÅR PRODUKT GÖR LIVET OCH VALET LÄTTARE

Både Genesis II och Genesis II LX finns i modeller med två, tre, fyra eller sex brännare. Modellen med två brännare är perfekt för personer med en balkong eller liten altan – med begränsat utrymme kommer det nedfällbara sidobordet väl till pass. I kontrast till detta har du modellen med sex brännare som gör det möjligt att laga mat till hela kvarteret.

I PRESENTERAR VÅR NYA OCH KRAFTFULLA TÄNDNING

Efter år av forskning och utveckling har vi hittat den perfekta tändningen för de nya Genesis-serierna. Ett system som alltid tänder på första försöket. Nu kanske du undrar hur det går till. Alla brännare är utrustade med nyutvecklade tändare som garanterat tänder varje gång. Vi är faktiskt så övertygade om systemets förträfflighet att vi erbjuder 10 års garanti på tändningen.

NYA BRÄNNARE MED UNIK DESIGN

Tack vare de konformade brännarna kan ett jämnt gasflöde tillhandahållas, vilket ger en jämn värmefördelning över hela grillen. På så sätt får maten alltid jämn färg, oavsett var på gallret den placeras.

DET FINNS BARA ETT ORIGINAL: WEBER® FLAVORIZER™ BARS

Klassiska Weber Flavorizer Bars är vinklade på ett sätt som gör att droppande vätska förångas och bidrar till den där härliga grillsmaken som alla är ute efter. Vätska som eventuellt inte förångas rinner nedför den vinklade kanten, förs bort från brännarna och tas om hand av fettuppsamlingssystemet.

Taggar: Weber

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019
YouTube - Gabriel Olsson Intervjuv
YouTube - Gabriel Olsson Bästa Macka
YouTube - 2021