Grill & BBQ VM - Elkedjan tog sista sponsorplatsen

Grill & BBQ-VM har lockat ett flertal nationella och internationella starka varumärken. Elkedjan var bolaget som tog sista sponsorplatsen.

 

– Sedan ett par år har vi satsat på att utveckla vårt erbjudande kring matlagning till att även omfatta grill och bbq. Har svårt att tänka mig att synas på ett bättre evenemang än när världsmästare koras i konsten att grilla, kommenterar Martin Lundholm, marknadschef för Svenska Elkedjan.

Utan ett stort antal kända varumärken och sponsorer hade det inte varit möjligt att genomföra ett evenemang av Grill & BBQ-VMs storlek.

– Vi har upplevt ett väldigt stort intresse för allt som kan kopplas samman med att samlas kring grillen. I förlängningen hoppas vi att VM på hemmaplan blir startpunkten för att även utveckla vårt nationella mästerskap ytterligare, säger Göran Aadland på More Space och sponsoransvarig för VM.

Även Martin Lundholm är inne på samma tankar:
– Om det blir den folkfest som vi tror på Heden, så finns det alla möjligheter att vi vill intensifiera vårt engagemang på grillsidan.

Elkedjan är en frivillig fackhandelskedja med ca 200 butiker runt om i landet. Under VM kommer kedjan representeras av Elfynd i Gråbo. Sedan tidigare säljer Elkedjan grillar från Landmann. Nu har sortimentet kompletterats med grillar från Outdoorchef.

– Försäljning av och intresset för Outdoorchef har varit påtagligt under våren. Tror många har i minnet den fantastiska sommaren förra året. Nu är det bara att hoppas på en upprepning i år och att vi får en riktigt bra grillsommar, avslutar Martin Lundholm.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta

Martin Lundholm, marknadschef Svenska Elkedjan, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Göran Aadland, sponsoransvarig More Space, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Grill och BBQ-VM

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.