Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Grill & BBQ VM - Elkedjan tog sista sponsorplatsen

Grill & BBQ-VM har lockat ett flertal nationella och internationella starka varumärken. Elkedjan var bolaget som tog sista sponsorplatsen.

 

– Sedan ett par år har vi satsat på att utveckla vårt erbjudande kring matlagning till att även omfatta grill och bbq. Har svårt att tänka mig att synas på ett bättre evenemang än när världsmästare koras i konsten att grilla, kommenterar Martin Lundholm, marknadschef för Svenska Elkedjan.

Utan ett stort antal kända varumärken och sponsorer hade det inte varit möjligt att genomföra ett evenemang av Grill & BBQ-VMs storlek.

– Vi har upplevt ett väldigt stort intresse för allt som kan kopplas samman med att samlas kring grillen. I förlängningen hoppas vi att VM på hemmaplan blir startpunkten för att även utveckla vårt nationella mästerskap ytterligare, säger Göran Aadland på More Space och sponsoransvarig för VM.

Även Martin Lundholm är inne på samma tankar:
– Om det blir den folkfest som vi tror på Heden, så finns det alla möjligheter att vi vill intensifiera vårt engagemang på grillsidan.

Elkedjan är en frivillig fackhandelskedja med ca 200 butiker runt om i landet. Under VM kommer kedjan representeras av Elfynd i Gråbo. Sedan tidigare säljer Elkedjan grillar från Landmann. Nu har sortimentet kompletterats med grillar från Outdoorchef.

– Försäljning av och intresset för Outdoorchef har varit påtagligt under våren. Tror många har i minnet den fantastiska sommaren förra året. Nu är det bara att hoppas på en upprepning i år och att vi får en riktigt bra grillsommar, avslutar Martin Lundholm.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta

Martin Lundholm, marknadschef Svenska Elkedjan, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Göran Aadland, sponsoransvarig More Space, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Taggar: Grill och BBQ-VM

YouTube - BBQ Island
YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018
YouTube - Julklappstips Grilltillbehör
YouTube - Julklappstips Grillböcker
YouTube - Intervju Johan Magnusson
YouTube - Korvfestivalen 2019
YouTube - Våfflor på grillen
YouTube - 4 olika material för bänkstommar i ett u
YouTube - Olika typer av förvaring i ett utekök
YouTube - Bygga utekök, grunden är viktigast
YouTube - Pimpa uteköket med härliga hyllor och ka
YouTube - Trädgårdsmässan2019
YouTube - Zigge2019
YouTube - Heta Såser
YouTube - Grillmässan 2019
YouTube - Global Grillskolan Fisk
YouTube - Global Grillskolan Entrecotte
YouTube - Global Grillskolan Ajvar Relish
YouTube - Spoga_Traeger
YouTube - Spoga_KamadoJoe
YouTube - Spoga_BroilKing
YouTube - Spoga_Big Green Egg
YouTube - UtekokTak
YouTube - GMG Johan 2019
YouTube - SPOGA_GMG2019