Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Nu släpps förköpsbiljetter till Grill & BBQ-VM

VM närmar sig med stormsteg och det är mindre än tre veckor kvar till sommarens höjdpunkt på Heden.

Nu har också de första biljetterna till Grill & BBQ-VM den 13-14 juni släppts ihop med flera fina erbjudanden från sponsorer och utställare.

 biljetter-grillvm

Från och med onsdagen den 27 maj kan den som är sugen på Grill & BBQ-VM 13-14 juni säkra upp sin plats. Ett begränsat antal förköpsbiljetter finns att köpa på biljettforum.se och förutom inträde till Hedens stora evenemangsområde bjuds det på flera intressanta erbjudanden.

Priset är 100 kronor per biljett och dag, och nu släpps 3 000 förköpsbiljetter till lördagen (13 juni) och lika många till söndagen (14 juni). Följande erbjudande gäller för dig som köper förköp:

  • Alla förköpsköpare får 15 procents rabatt på hela Jamie Olivers grillsortiment i Elgigantents grillshop under eventet.
  • De 500 första som köper på lördag respektive söndag får köpa en grillpåse med olika tillbehör från Landmann med exempelvis metallgrillspett, grillplanka och rökspån för endast 199 kronor (pris i butik 399 kronor).
  • De 2 000 första som köper förköp får en gratis förpackning av extra tjock högkvalitativ aluminiumfolie från Alufoil, speciellt lämpad för grill och BBQ. Värde 60 kronor.
  • Dessutom får samtliga besökare Aftonbladets magasin Grillbibeln till ett värde av 59 kronor.

Förköpsbiljetterna garanterar inträde mellan 10-12 på respektive dag och därefter i mån av plats. Barn upp till 15 år går in gratis i målsmans sällskap.
Målsättningen är att mellan 20 000 - 30 000 ska besöka Heden under de två tävlingsdagarna, så en folkfest bland mat och dofter är att vänta. Förutom att ett rafflande VM samt SM och NM ska avgöras, kommer det finnas flera aktiviteter bland sponsortälten. Dessutom kommer en av världens största grillar, Big Boys BBQ från Schweiz, vara på plats. Bara det är värt entrépengen!

Taggar: Grill och BBQ-VM

Magiska grillevent för dig

YouTube - BBQ Island

Prenumerera på vår YouTube-kanal klicka här

YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018