Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Kring Nyheter på Grillbloggen

Denna artkel är publicerad direkt från det material / underlag som vi erhållit från respektive företag / organisation. Grillbloggen tar inget ansvar för innehållet.

Elgiganten ny huvudsponsor för Grill & BBQ-VM

I sommar är det dags för årets stora händelse på Heden i Göteborg.

Den 13-14 juni kommer ett 60-tal lag från hela världen göra upp om världsmästartiteln i grill och barbeque. Med på mästerskapet kommer också Elgiganten att vara i form av ny huvudsponsor.

Nu är det klart att Citygross och Landmann får sällskap som huvudsponsorer för Grill & BBQ-VM i Göteborg. Det är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik och vitvaror, Elgiganten, som ska vara med och bidra till sommarens stora grillfest.

– Svenskarnas intresse för grillning och barbeque ökar stadigt. Det ser vi inte minst på vår försäljning av grill och grilltillbehör som ökat med närmare 300 procent de senaste åren och efterfrågan fortsätter att öka. Det har blivit en hobby och en livsstil som engagerar väldigt många av våra kunder och därför känns det också väldigt självklart att vi går in som samarbetspartner till Grill & BBQ-VM, säger Stefan Ekvall, produktchef på Elgiganten.

Elgiganten kommer att finnas på plats på Heden för att möta alla besökare och grillentusiaster. I sin pop up-store kommer de att ha mässerbjudanden och nya produkter med anknytning till matlagning och grillning. Mästerkocken Jamie Olivers nya grillar blir en självklar mittpunkt tillsammans med grillar från Weber och Nordic Season.

– Inför årets grillsäsong kan vi presentera ett bredare utbud än någonsin tidigare med en rad nyheter inom grillar och grilltillbehör. Den största nyheten är Jamie Olivers serie med exklusiva kol- och gasolgrillar som vi tror kommer att ändra grillstandarden framöver, säger Stefan Ekvall.

 

Kolla in Jamie Olivers grillar på Elgiganten här

Taggar: Grill och BBQ-VM Elgiganten

Magiska grillevent för dig

YouTube - BBQ Island

Prenumerera på vår YouTube-kanal klicka här

YouTube - Keter Liten arbetsbänk
YouTube - Grillmässan2018