Grillevent hemma hos oss

Välkommen hem till oss på Lidingö för ditt event som du och dina gäster sent ska glömma.

Klicka på Läs mer för mer information om respektive del.

Föreläsning och utbildning

Grillföreläsning och utbildning

Det finns så mycket man kan lära sig om grillning. Under eventet kommer jag att svara på era frågor och föreläsa kring grillning.

Läs mer...

Utrustning i uteköket

Uteköket är utrustat med allt som behövs för en bra upplevelse

Vi har med våra partner fyllt uteköket med förstklassiga grillar och grilltillbehör.

Läs mer...

Matplatsen

Äter tillsammans kring lägerelden

Ni äter maten som ni grillade tillsammans runt lägerelden.  

Läs mer...

Endast de bästa råvarorna

Vi arbetar med de bästa restaurang grosisterna för att få de bästa råvarorna.

Läs mer...

Två olika menyer

Två olika menyer

Peter har tillsammans med Henrik Stensvad landslagsledaren i Svenska Grillandslaget tagit fram två olika menyer

Hamburgare eller Kött och Grönsaker

Läs mer...

Meny 1 - Hamburgare

Meny 1 - Hamburgare

Vi gör hamburgare tillsammans och grillar dem med tillbehör

Läs mer...

Meny 2 - Kött och grönsaker

Meny 2 - Kött och grönsaker

Grillad Entrecotte eller Lammracks, korvar, grillad vegetarisk sallad, rökta och grillade kycklingklubbor, grillat surdegsbröd, grillade majskolvar + grillmästarens överraskning och grillad efterrätt.

Läs mer...

Tider

Tre olika tider

Eventen kan vara lunch (10.00 - 13.30) , eftermiddag (14.00 - 17.30) eller kväll (17.30 - 21.00).

 

Läs mer...

Våra event en del i din kundvård

Våra event en del i din kundvård

Låt våra event bygga ännu bättre relationer till era kunder.

Vi kan kundvård, marknadsföring, försäljning. Låt oss veta vad ni vill ha sagt så säger vi det. 

Läs mer...

Mini mässa eller andra produkter

Minimässa och grillevent - en given succé

Planerar ni en produktdemonstration eller liknade för era gäster?

Inga problem.

Läs mer...

Priser

Vad kostar det?

En oförglömlig kväll är ovärderlig men vi har satt ett pris på det.

Läs mer...

En av våra kunder: KEter PLASTIC

Som ny norden-chef på Keter ville jag inleda 2018 med en inspirerande kick-off för mitt team som sitter utspritt på 3 kontor. Till middag ville jag satsa på något helt annorlunda och tänkte då på Peter som grillar året runt i sitt häftiga ute-kök. Efter en 30 minuters promenad genom den krispiga vinternatten kom vi fram och välkomnades av marschaller, öppen eld och tända grillar som värmde upp i snön och mörkret. Allt var förberett och vi fick en säkerhetsgenomgång och en presentation av vad vi hade att vänta oss.

Vi började hacka, krydda och tillreda maten och kort därefter började vi grilla. Peter hade planerat allt så det var bara för oss att hugga in. Vi jobbade med flera grillar och alla som ville fick hjälpa till med maten och grillningen. Under tiden förklarade Peter skillnaden mellan grill och bbq, hur man ska tända en grill, vilka tillbehör man bör satsa på mm. Allt var mycket informativt och trevligt! Peter gjorde saker och ting med grillen som vi inte trodde att man kunde! Att lära sig konsten med att grilla spetskål och andra grönsaker, att lägga hängmörad entrecote direkt på glödande kol i botten av grillen, samt att pensla majskolvar med smör som smälts i panna tillsammans med kol var några av höjdpunkterna.


När maten var klar satte vi oss vid lägerelden på våra renfällar och njöt. Efter en stund började Peter med efterrätten. Han flamberade annans på en stor stekhäll över öppen eld där vi satt och åt. Doften från ananasen, den mörka romen och sockret var underbar.

Vilken show Peter bjöd på - vi fick massor av inspiration som vi tar med oss hem och vi ser alla fram emot att imponera med utematlagningen i framtiden.

Allt var professionellt genomfört och vi rekommenderar verkligen detta event som passar utmärkt både som en företagsaktivitet och en kväll med kompisgänget!

Fredric Ankarcrona - VD, Keter Nordics AB

Läs mer...

Intresserad? Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan eller ring 070-8403191