Grillevent hemma hos oss

Kom till oss och grilla tillsamMans med vår grillmästare

NYTT FÖR 2018 - Grillevent hemma hos Grillmästare Peter på Lidingö.

Vi på Grillbloggen.nu har bygggt ett utekök hemma hos grillmästaren Peter Watz på Lidingö. Nu öppnar han upp sitt utekök för grupper upp till 20 personer som vill vara med och grilla samtidigt som de får en föreläsning och annorlunda upplevelse. Pröva! Du och dina gäster får en upplevelse som de sent glömmer.

utekok grillplats grillfest IMG 5037

Utköket på kvällen. I taket finns bra belysning så alla ser vad man gör.

utekok grillplats grillfest peter i uteköket

Grillmästaren Peter Watz kommer ta hand om dig och dina gäster på ett professionell sätt. Peter arbetar som föreläsare, utbildare inom marknadsföring och försäljning och hjälper dig att kommunicera ditt budskap till dina gäster. 

grillfest grillevent IMG 9125

Peter visar hur man ska göra och sedan får gästerna fortsätta. 

grillfest grillevent IMG 9054

Deltagarna tar bilder och delar med sig av upplevelsen till familj och vänner.  

grillfest grillevent IMG 9027

 Alla gästerna är aktiva i matlagningen. Peter visar vad som ska göras samtidigt som han visar hur gästerna kan imponera på sina gäster.  

utekok grillplats grillfest IMG 4910

I uteköket som är utrustat med flera grillar, belysning, arbetsbänkar, skärbrädor, vassa knivar - tillagar vi maten tillsammans. Peter håller en föreläsning om grill, bbq och vilka tillbehör-/arbetsredskap som en grillers behöver för att bli kung vid grillen. De som inte vill vara med aktivit i grillningen kan givetvis titta på och njuta ändå.

HUR GÅR VI TILLVÄGA?

Kontakta oss, vi planerar upplägget tillsammans med dig, vilken dag / kväll som passar. Det enda ni behöver göra är att köpa eventuellt öl och eller vin och komma på utsatt tid. Resten tar vi hand om. Du får ett fast pris för hela arrangemanget inklusive; planering, inköp, förberedelser, själva eventet, städning och återvinning. Högsta kvalitet på råvarorna med hjälp av våra partners Johan i Hallen, Gourmet Food, Polarfisk. Hygien och showmanship är också en given grundförutsättning och självklarhet för oss.

TVÅ OLIKA MENYER FRÅN GRILLANDSLAGET

Peter har tillsammans med Henrik Stensvad landslagsledaren i Svenska Grillandslaget tagit fram två olika menyer:

  • Hamburgare gjord på olika styckningsdetaljer från nötkött, briochebröd, tillbehör som pickald rödlök, rostad lök, rökt bacon, hemmagjord dressing m.m. och grillad efterrätt. Vi gör hamburgarna från början tillsammans med dig och dina gäster. Pris: 200 kr per person.
  • Kött och grönsaker - grillad Entrecotte eller Lammracks, korvar, grillad vegetarisk sallad, rökta och grillade kycklingklubbor, grillat surdegsbröd, grillade majskolvar + grillmästarens överraskning och grillad efterrätt. Pris: 450 kr per person.

Startkostnad: 7.000 kr tillkommer. I priset ingår att ni och era gäster får vara med och laga maten, grillföreläsning, läsk & lättöl, all mat och tilltugg. 25 % moms tillkommer på alla priser. Minimum 6 och max 12 (vinter) / 20 (sommar) personer per event. 

Vi är öppna för dina egna önskemål och specialmat (vi är vana med specialmat oavsett om det är religösa, kulturella eller allergier så anpassar vi oss för era önskemål). Med vår erfarenhet och våra kontakter kan vi lösa de flesta krav.

Vi gör max 3 event hos oss per vecka. Eventen kan vara lunch (10.00 - 13.30) , eftermiddag (14.00 - 17.30) eller kväll (17.30 - 21.00). Se till att boka "din" plats redan nu...

 Uteköket är utrustat med allt som behövs för en bra upplevelse

utekok grillplats grillfest IMG 4927

utekok grillplats grillfest IMG 4926

utekok grillplats grillfest IMG 4925

Intresserad? Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan eller ring 070-8403191

 

Utöver själva eventet kan vi också erbjuda olika tilläggstjänster

  • Fotograf som dokumenterar själva eventet
  • Blogg, vi skriver artiklar om ert event som publiceras på grillbloggen.nu.

Personlig intimit event för ett fåtal personer - kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst möte eller offert.

En av våra kunder: KEter PLASTIC

Som ny norden-chef på Keter ville jag inleda 2018 med en inspirerande kick-off för mitt team som sitter utspritt på 3 kontor. Till middag ville jag satsa på något helt annorlunda och tänkte då på Peter som grillar året runt i sitt häftiga ute-kök. Efter en 30 minuters promenad genom den krispiga vinternatten kom vi fram och välkomnades av marschaller, öppen eld och tända grillar som värmde upp i snön och mörkret. Allt var förberett och vi fick en säkerhetsgenomgång och en presentation av vad vi hade att vänta oss.

Vi började hacka, krydda och tillreda maten och kort därefter började vi grilla. Peter hade planerat allt så det var bara för oss att hugga in. Vi jobbade med flera grillar och alla som ville fick hjälpa till med maten och grillningen. Under tiden förklarade Peter skillnaden mellan grill och bbq, hur man ska tända en grill, vilka tillbehör man bör satsa på mm. Allt var mycket informativt och trevligt! Peter gjorde saker och ting med grillen som vi inte trodde att man kunde! Att lära sig konsten med att grilla spetskål och andra grönsaker, att lägga hängmörad entrecote direkt på glödande kol i botten av grillen, samt att pensla majskolvar med smör som smälts i panna tillsammans med kol var några av höjdpunkterna.


När maten var klar satte vi oss vid lägerelden på våra renfällar och njöt. Efter en stund började Peter med efterrätten. Han flamberade annans på en stor stekhäll över öppen eld där vi satt och åt. Doften från ananasen, den mörka romen och sockret var underbar.

Vilken show Peter bjöd på - vi fick massor av inspiration som vi tar med oss hem och vi ser alla fram emot att imponera med utematlagningen i framtiden.

Allt var professionellt genomfört och vi rekommenderar verkligen detta event som passar utmärkt både som en företagsaktivitet och en kväll med kompisgänget!

Fredric Ankarcrona - VD, Keter Nordics AB

grillfest grillevent PANA4303 

Efter säkerhetsgenomgången presenterade grillmästaren Peter Watz de olika grillarna, råvarorna och berättade vad som skiljer respektive grillmodell mm.

grillfest grillevent IMG 9027

Alla gästerna var aktiva i matlagningen. Peter visade vad som skulle göras samtidigt som han visade hur gästerna kunde imponera på deras gäster till sommaren.  

grillfest grillevent IMG 9109

I en av de 4 grillarna som var igång grillade gästerna grönsaker.

grillfest grillevent IMG 9278

När maten var tillagad fick varje gäst förse sig av läckerheterna från grillen.

grillfest grillevent IMG 9322

Middagen intogs kring elden. Fårskinnsfäll och plädar till varje gäst. -4 grader och var varma.

Grillbloggens egna GrillfestER 

Grillbloggens egna fest då kunder, leverantörer, vänner och bekanta kommer och träffas. 2015 var det över 100 personer på eventet! Läs en separat artikel här

Några av gästerna säger...

Gillar du att bjuda på grillat? Gillar du att mingla? Svårt att hinna göra både och? Nu har du chansen att "äta kakan - och ha den kvar". Läs Peters erbjudande - och njut av nygrillat i godan ro. Och maten blir kanongod - det kan jag intyga! - Marko Latva-Nevala. 

TACK FÖR ALLT!!! TOPPEN!!! - Bengt Bergshem. 

Stort tack. Nöjet är helt på vår sida. Supergott! Tack - Christian Roosvall. 

Tack så jättemycket för en fantastisk god grillning i goda vänners sällskap!! - Therese Lindgren. 

Tack Peter Watz o Sarah Watz för en underbar kväll med otroligt god GRILLAD mat. Tur att det nu går att hyra dig Peter till ens egna event så alltid grillningen blir perfekt. Tack, Stefan Rapp. 

Vilken höjdarkväll det blev i grillarnas högborg hos Peter Watz med familj. Toppklass som vanligt. Stoort TACK - Peter Sjögren. 

En kväll med härlig grillsmak och goa människor. - Camilla Westling. 

Tack för årets bästa grillfest! - Andreas Ström‎.

Grillbloggen Grillevent 85 

Grillevent grillfest 34

Grillbloggen Grillevent 84

Bild från gamla uteköket som var mindre än det nya. Trots det serverades 120 gäster.

Grillevent grillfest 45

Vill du också ha en grillfest? Fylli formuläret nedan eller ring 070-8403191

Taggar: Grillevent, Mina tjänster