Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Grillevent, Grillcatering, Grillfest, grillupplevelse 

Oavsett vad du kallar det för så kommer vi till dig och grillar underbar mat för dig och dina gäster.

Grillevent, grillcatering, catering, RICKARD SJÖBERG, Annika SJÖBERG, kärleksdagen, TV4 postkodslotteriet, SJÖBERG

Annika och Rickard Sjöberg, Peter Watz

 SENASTE NYTT FRÅN LÄNSSTYRELSEN

Pandemilagarna gäller inte i folks privata bostäder och på fysiska personers mark. Inte heller gäller pandemilagarna inne i företagslokaler som är avspärrade och hindrar allmänheten från att få tillträde. Vi kan alltså exempelvis grilla på företagskonferenser, laga mat utomhus som ska serveras i personalrestaurangen eller utomhus utan problem, så länge avstånd hålls.

Grillevent hemma i privat trädgård fungerar så länge gästerna håller avstånd till varandra.

Kontakta Grillmästaren för olika förslag på lösningar.

Oavsett om du planerar en företagsfest, privatfest, studentfest, bröllop, kundevent eller kanske produktdemonstrationer, så kan vi varmt rekommendera vårt uppskattade koncept Grillevent.

"Alltså det finns inte tillräckligt stora ord att säga om din insats för oss Peter! Du bidrog till mycket stor del till att Kärleksdagen 2016 blev så lyckad. Din generösa och glada inställning, ditt hantverk vid grillarna och din proffsighet förhöjde allt! TACK!!! Och det gäller även din sidekick Philip som dessutom plåtade grymma bilder." - Rickard Sjöberg

Grillbloggen event 256

Varje Grillevent är unikt och anpassas helt efter dina behov och önskemål utifrån vår erfarenhet. Upplägget är dock enkelt! Du bjuder in gästerna och vi sköter grillningen – en professionell grillning där vi bland annat bjuder på smakupplevelser, kunskap, show och uppmärksamhet utöver det vanliga. Vi håller oss självklart uppdaterade på trender och de senaste nyheterna inom matlagning och grillning som; marinader, kryddor och inte minst råvarorna. Allt för att göra ditt event så minnes- och smakrikt som möjlig!

"Vi anlitade Peter som grillmästare på vårt företagsevent. Allt gick mycket smidigt, från beställning, leverans och att ha Peter på plats. Han lagar fantastisk mat på exklusiva råvaror som våra kunder uppskattade till fullo. Peter är också socialt kompetent så vi kände oss trygga med att ha de viktigaste kunderna samspråkandes med honom. Det är ju inte alltid så när man använder catering. Jag känner mig trygg med att rekommendera Peter som grillmästare på ert nästa event. Vi kommer definitivt använda oss av honom igen nästa år." - Fredrik Sjöstrand, CIO and Founding Partner at Scandinavian Credit Fund I AB

TVÅ OLIKA MENYER FRÅN GRILLANDSLAGET

Vi har tagit fram tre olika menyer tillsammans med Henrik Stensvad landslagsledaren i Svenska Grillandslaget.

  1. Hamburgare gjord på högrev, briochebröd med tillbehör. 
  2. Kött och fiskbuffé - grilland Entrecotte, varmrökt lax, grillade korvar, grillad vegetariskt sallad, rökta och grillade kycklingklubbor, grillat surdegsbröd, grillade majskolvar + grillmästarens överaskning.

Vi är öppna för dina egna önskemål. Med våra kontakter kan vi lösa de flesta krav.

Funderar du på att låta någon annan sköta grillen vid någon sammankomst, stor som lite, kan jag varmt rekommendera Peter Watz. Han grillade hemma hos mig för ett sällskap på ca 35 personer i somras. Jag behövde inte göra någonting utan Peter inhandlade prima råvaror, skötte grillningen mästerligt och levererade grillat kött, kål och kyckling som smakade fantastiskt. Stort tack! - Jussi Saarinen, Lidingö

SPECIALMAT

Många av våra uppdrag har specialmat. Oavsett om det är religösa, kulturella eller allergier så anpassar vi oss för era önskemål. 

Bjud på förstklassig grillbuffé till dina gäster - prova vårt Grillevent!

PRISER

Vi kommer ut till er med vårt mobila utekök med grillar, tält, arbetsbord etc. 

Startkostnad - Från 7.000 kr

Meny 1 - Hamburgare av 100% nötkött, angus med briochebröd och goda tillbehör - se "Lyxiga burgare hos er"

Meny 2 - Amerikansk grillbuffé med nöt- eller lammkött, kycklingklubbor, grilladsallad,  majs och olika korvar - 450 kr per person. Minimum 20 personer.

Moms tillkommer på alla priser. 

Efter ombyggnation och renovering av vårt hus ville vi bjuda på invigningsfest och gärna något speciellt. Efter att ha följt Peter på Grillbloggen föll tanken genast på en egen grillmästare som kom och grillade lyxiga burgare med tillbehör. Den idén gick i uppfyllelse.
Peter hanterade varje gäst utifrån deras önskemål, till och med vegoburgare! Alla var jättenöjda och inte bara för burgarna som smakade fantastiskt, utan även hans bemötande mot våra gäster var trevligt och professionellt. Han visade också en del trix om grillning.
Peter ordnade allt; från planering, inköp osv. och såg till att allt var på plats i tid på invigningsdagen. Med andra ord, allt fungerade perfekt från första kontakt till eventet var genomfört. - Lazze Öst

grillevent stockholmsskärgård, catering, grillcatering, varmrökt lax

VILL DU OCKSÅ HA EN GRILLFEST / Grillcatering?

Fyll i formuläret nedan eller ring 070-8403191

På Västkusten samarbetar vi med JD Grill & Event - - kolla in dem här och hälsa från Grillbloggen.

Nätverk av grillmästare

Vårt nätverk av profesionella grillmästare ävan kallad för Grillers finns nästan över hela landet. I första hand så arbetar vi i och runt om Stockholm. Andra delar av landet tar vårt nätverk hand om. Fyll i formuläret så hör vi av oss och disktuerar mer.

Hur går vi tillväga?

Vi planerar upplägget tillsammans med dig, och därefter får du ett fast pris för hela arrangemanget inklusive; planering, inköp, förberedelser, själva eventet, städning (av grillplatsen) och återvinning. Högsta kvalitet på råvarorna med hjälp av våra partners Johan i Hallen, Gourmet Food, Polarmusslan. Hygien och showmanship är också en given grundförutsättning och självklarhet för oss.

Vill du också ha en grillfest / grillcatering / catering?

Fyll i formuläret nedan eller ring 070-8403191

Utöver själva eventet kan vi också erbjuda olika tilläggstjänster

  • Fotograf som dokumenterar själva eventet
  • Filmteam, filmar och dokumenterar
  • Eventsite, kan exempelvis hantera: anmälningar, matallergier, övriga önskemål), påminnelser via e-post, uppföljning (med bilder och video om det har beställts), utvärdering.
  • Blogg, vi skriver artiklar om ert event, inför och efter eventet som publiceras på grillbloggen.nu.

Grillevent, grillcatering, catering, examensfest, studentfest, personalfest

Hjälp oss att hjälpa andra

När du anlitar oss hjälper du oss att hjälpa andra. Påsken 2017 grillade vid två tillfällen och serverade 500 portioner för hemlösa, utsatta och eller ensamma. Se artikeln här.  Ju fler grillevent vi gör för kunder desto mer resurser får vi för att hjälpa andra. 

Vi tog hjälp av Grillbloggen för min sons studentmottagning för cirka 60 gäster. Vi hade bra väder, men det hade fungerat ändå. De hade eget regnsäkert tält. Grillningen var väl förberedd vilket bidrog till ett mycket lyckat kalas. Det var mycket enkelt att jobba med dem. De skötte allt. Planering, inköp av all mat, utrustning med grill och arbetsbord etc. Maten var mycket god och genom att vårt kök inte användes frigjorde vi ytor för kalaset. Efteråt så syntes det inte att de hade varit hos oss och grillat. De allt med, en komplett utrustning, bland annat den största grillen jag sett. Grillbloggen bidrog till den trevliga och glada stämningen. Hamburgarna var verkligen lyxiga och den rökta laxen var kvällens höjdpunkt. - Jan Segerfeldt  

Här är några exempel på uppdrag som är utförda

Välgörenhetsevent Med Annika och Rickard Sjöberg

En välgörenhetsfest "Kärleksdagen 2016" ordnad av Annika och Rickard till förmång för Stadsmissionen på Lovö Prästgård till minne av deras bröllop. Vi tillagade varmrökt lax och grillade tre sorters korvar, tre olika detaljer från gris och högrevsburgare i vår mobila utekök.

"Alltså det finns inte tillräckligt stora ord att säga om din insats för oss Peter! Du bidrog till mycket stor del till att Kärleksdagen 2016 blev så lyckad. Din generösa och glada inställning, ditt hantverk vid grillarna och din proffsighet förhöjde allt! TACK!!! Och det gäller även din sidekick Philip som dessutom plåtade grymma bilder." - Rickard Sjöberg

Se sepparat artikel om uppdraget - här

Grillevent, grillcatering, catering, fest på ekerö / stockholm, grillfest, kärleksdagen

Ca 80 personer kom till Kärleksdagen 2016.

TV-inspelning hos Måns Zelmerlöw

Vi blev kontaktade av produktionsbolaget Crisp Film ang en inspelningsdag hos Måns Zelmerlöws landställe. Kvällen före inspelningsdagen var jah på plats och grillade middag för produktionslaget. På inspelningsdagen grillade jag både för produktionslaget och var aktivt medverkande i två avsnitt av tv-programmet Chevaleresk. Planering av rätter, inköp och tillagning. Jag ordnade även grillsponsorer. Se en del av programmet på Grillbloggens YouTube kanal

Chevaleresk tv6, Måns Zelmerlöw landställe, Måns Zelmerlöw, personalmat, casting 

Peter Watz och Måns Zelmerlöw i uteköket i hans landställe.

DEMODAG DESMOCenter OCH PERSONALFEST

MC Återförsäljaren Desmocenter säljer motorcyklarna Ducati och BMW Motorrad. En helg i början av augusti 2019 arrangerar de en demodag på Arlanda Testtrack. Kunder var inbjudan att testa motorcyklarna på banan. Efter demodagen på lördagen hade personalen banan och alla motorcyklar för sig själv. Vi grillade en buffé med ribbs, kycklingben och lyxiga burgare.

Desmocenter bmw ducati, personalfest, personal fest, catering, grillevent, grillfest, grill, grilla

Desmocenter bmw ducati, personalfest, personal fest, catering, grillevent, grillfest, grill, grilla

Desmocenter bmw ducati, personalfest, personal fest, catering, grillevent, grillfest, grill, grilla

"Monter magnet" hos AGA, Grill & BBQ VM

"AGA deltog som sponsor och utställare på Grill-VM 13-14 juni. Vi visade hur man blir "Gasklar" dvs hur man grillar säkert med gasol, bjöd på den drink som vann vår drinktävling samt hade proffsgrillaren Peter Watz på plats i montern. Peters uppgift var att dra in folk i montern med sin grillning och som han levererade! Han serverade smakbitar av det godaste köttet på hela Heden (enligt säkra källor...), var ett grymt energiknippe och bidrog till en härlig stämning i montern både bland besökare och monterpersonal. Tack Peter för en mycket lyckad helg, vi ser fram emot fler samarbeten med dig framöver!"

Se separat artikel om uppdraget - här

Grillevent AGA, grill och bbq WM, heden, göteborg, catering, grillevent, grillfest, grill, grilla

Produktpresentation hos Lidingö Järn

Lidingö Järn har börjat sälja Napoleongrillar och ville att jag skulle provgrilla en på ett kundevent. Grillbloggen bistod att bjuda in folk till eventet via bloggen (med ca 10.000 besökare senaste månaden), vår egen Facebookgrupp plus ett par andra Facebookgrupper där grillning är intresset (ca 10.000 medlemmar).

Grillevent Lidingo järn, personalfest, personal fest, catering, grillevent, grillfest, grill, grilla

Studentskiva på Lidingö

En familj ville fira att deras dotter tagit studenten. Tillsammans med Villa Brevik genomförde jag detta event. 100 gäster.

Grillevent Lidingo studentfest, examensfest, familjefest, Lidingö, grillevent, catering lidingö

Golfläger och Kickoff på Lindö Golfklubb

De senaste 3-4 åren har jag grillat för juniorerna på Huvudstadens Golfklubb, Lindö. På vårens kickoffer och på sommarens läger. Mellan 50 och 70 personer och dubbelt så många burgare grillas.

Golfstar, lindö golf, golfgrill, personalfest, personal fest, catering, grillevent, grillfest, grill, grilla

Grillfest på Lidingö

Grillbloggens egna fest då kunder, leverantörer, vänner och bekanta kommer och träffas. 2015 var det över 100 personer på eventet! Läs en separat artikel här

Gillar du att bjuda på grillat? Gillar du att mingla? Svårt att hinna göra både och? Nu har du chansen att "äta kakan - och ha den kvar". Läs Peters erbjudande - och njut av nygrillat i godan ro. Och maten blir kanongod - det kan jag intyga! - Marko Latva-Nevala.

TACK FÖR ALLT!!! TOPPEN!!! - Bengt Bergshem.

Stort tack. Nöjet är helt på vår sida. Supergott! Tack - Christian Roosvall.

Tack så jättemycket för en fantastisk god grillning i goda vänners sällskap!! - Therese Lindgren.

Tack Peter Watz o Sarah Watz för en underbar kväll med otroligt god GRILLAD mat. Tur att det nu går att hyra dig Peter till ens egna event så alltid grillningen blir perfekt. Tack, Stefan Rapp.

Vilken höjdarkväll det blev i grillarnas högborg hos Peter Watz med familj. Toppklass som vanligt. Stoort TACK - Peter Sjögren.

En kväll med härlig grillsmak och goa människor. - Camilla Westling.

Tack för årets bästa grillfest! - Andreas Ström‎.

personalfest, personal fest, catering, grillevent, grillfest, grill, grilla

personalfest, personal fest, catering, grillevent, grillfest, grill, grilla, entrecotte, grillad majs

 Reklambyrån Bilbo - personalfest 

grillbloggen grillevent stockholm bromma lidingö danderyd djursholm, grillcatering, catering

Reklambyrån Bilbo bjöd personalen på en personalgrillning.

 

Vill du också ha en grillfest? Fylli formuläret nedan eller ring 070-8403191

Taggar: Grillevent, Mina tjänster