Köpguide 2020 - Grilltillbehör

16 juni 2020

Inlägget är reklam för Baaren och Kocken, och innehåller annonslänkar som finasierar driften av Grillbbloggen. Klicka på länkarna och köp, det tjänar vi bägge på.

 Vi på grillbloggen får varje vår massa frågor - vilken grill ska jag köpa? Vilka tillbehör behöver jag? etc. Här har vi listat ett par olika grillar och tillbehör.

Denna artikel är i samarbete med Baaren och Kocken. Text i kursiv stil är kopierad från deras sida.

Köpguide

Köpguide Grilltillbehör 2020

Briketter - Weber Briketter 8 kg FSC

Weber briketter 8kg Side REV

Helt miljövänliga och unika briketter med mindre luft i sig än andra briketter, vilket gör att de är klara på 20 minuter och har en effektiv brinntid på över 3 timmar.

Dessa briketter använder vi på Grillbloggen på våra grillevent. Grillbloggen rekommenderar.  Weber Rapidfire Grillstarter skorstenständare är ett måste för dessa produkter.

Se mer hos Bagaren och Kocken  

Kol / Brikett tändare - Weber Rapidfire Grillstarter / Skorstenständare

weber rapidfire grillstarter skorstenstandare

Med hjälp av den här praktiska produkten startar du enkelt och snabbt din brikettgrill. Det har aldrig gått snabbare att få briketterna att glöda! Produkten har två praktiska handtag som ger dig mer kontroll över situationen när du häller upp briketterna. Rapidfire fungerar som allra bäst tillsammans med tändkuber. 

Denna produkt är ett måste om du ska tända Weber briketter (ovan), de är omöjliga att tända på något annat sätt. 

Se mer hos Bagaren och Kocken

 

Grillhandskar - Kamado Sumo Premium grillhandskar i läder

Grillhandske

Se mer hos Baaren och Kocken

Renörning - Weber Trekantig Grillborste

 weber trekantig grillborste

53 cm passar för större grillar - se mer hos Bagaren och Kocken

30 cm passar för mindre grillar - se mer hos Bagaren och Kocken

 

Muurikka Grillborste MÄSSING 31 cm

 muurikka grillboerste 31 cm

Passar bra till emaljerade grillgaller. Men se upp med eventuella mässingsstrån som lossnar.  

Se mer hos Bagaren och Kocken

Broil King Grillspade extra lång

broil king grillspade extra laang

Det ultimata redskapet för en riktig grillmästare. Denna grillspade i rostfritt stål har ett blad som är nästan dubbelt så långt vilket gör det möjligt att få upp större köttbitar eller vända fler hamburgare samtidigt. Perfekt när du ska grilla hamburgare åt barnen och deras vänner. Det finns en integrerad ögla i änden på grillspaden så att du kan hänga upp den när den inte används. Grillspaden är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål och har ett handtag i värmetålig, härdad plast med Broil King namnet på i rostfritt stål.

Se mer hos Bagaren och Kocken

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.