Köpguide Gasolgrill

16 juni 2020

Vi på grillbloggen får varje vår massa frågor - vilken grill ska jag köpa? Vilka tillbehör behöver jag? etc. Här har vi listat ett par olika grillar och tillbehör.

Köpguide

Köpguide Gasolggrillar

Uppdaterad Juni 2021

En gasolgrill ska tycker jag vara tillräckligt stor för att kunna ha två värmezoner. En sida på grillen med hög värme och en med lägre. På så sätt kan du hantera råvarorna på bästa sätt. 

Broil King Baron 320 gasolgrill

baron 490

Baron 320 är en liten smidig gasolgrill från Broil King med flera funktioner och fördelar. De innovativa funktionerna omfattar bland annat ett patenterat Dual-Tube brännarsystem och ett Flav-R-Wave grillsystem i rostfritt stål. Gillen är också utrustad med ett elektroniskt tändsystem som enkelt tänder grillen. På den integrerade termometern kan du hålla ett öga på hur varmt du har det och således säkra bästa resultat.

 

Se mer hos Bagaren och Kocken

Napoleon Gasolgrill P500-3 Rostfri

napoleon gasolgrill p500 3 rostfri

Napoleon har betydliggt högre kvalité än andra grillar. 

Med P500-3 från Napoleon kan du känna dig som en äkta grillmästare under sommarhalvåret. Gasolgrillen har hela 4 stycken huvudbrännare vilket i kombination med det rostfria grillgallret möjliggör läckra grillresultat av både fisk, kött, kyckling och grönsaker. Den har dessutom en ZIZZLE ZONE infraröd sidobrännare och en infraröd bakre brännare som gör det möjligt att använda tillval som t.ex. rotisserie. Den här högkvalitativa grillen är producerad i rostfritt stål så du får en grill som verkligen tål att användas. Du får en grillyta på hela 46 x 71 cm vilket betyder att du kan laga mat till hela familjen samtidigt utan att någon behöver vänta. P500-3 är inte endast en möjlighet att grilla riktigt god mat utan är även en fröjd för ögat.

Se mer hos Baaren och Kocken

Weber Summit E-670 Gasolgrill

weber summit 670

Weber Summit 670 är den enda gasolgrillen från Weber som Grillblogggen rekommenderar. Precis som Webers kolgrillar så har man sänkt kvalitén på deras gasolgrillar. Summit 670 är en gammal grill som kommer från tiden då Weber betyde kvalité.

Här hittar du hela 6 brännare i rostfritt stål som tillsammans kommer förändra din bild av den klassiska grillkvällen. E-670 Gasolgrill har flera praktiska features som ett porslinsemaljerat lock med inbyggd termometer. På de praktiska sidoborden kan du göra allt från att hacka ingredienser till att ställa ifrån dig en kall dryck. Grillen styrs utöver detta med steglös reglering av brännarna.

E-670 Gasolgrill från Weber är det perfekta hjälpmedlet i trädgården när du vill göra med än vanligt. Du kan grilla hamburgare till perfektion på galler, men också knaperstekt kyckling på rotisseri. Grillen är utrustad med krokar för handdukar och redskap samt hjul som gör den lätt att flytta. Här är det bara fantasin som sätter gränserna och du kan pröva dig fram bland outforskade recept med mera.

Se mer hos Bagaren och Kocken

Se mer hos Net on Net

Den finns även i rostfritt stål

Se mer hos Bagaren och Kocken

Se mer hos Net on Net

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.