Grill Table® ett nytt sätt att inspireras

15 september 2020

Under flera år har vi åkt ut till både företag och privatpersoner för att arrangera grillevent och grillkurser. Vi har även gjort grillkvällar, grillskola och grillevent i vårt unika utekök för mindre företagsgrupper och privatpersoner.  

Grill Table Hero grillskola

Nu med Corona har vi fått ställa om

 Vi har nu byggt det vi kallar för Grill Table®, ett så kallat ”chefs-table” där grillmästaren står och visar hur man grillar och gästerna sitter runt omkring, likt en köksö och ser på. En eller ett par gäster får vara med och hjälpa till med vissa moment i uteköket, på behörigt Corona avstånd, om så önskas.

grilltable catering restaurang lidingö

Peter Watz stora passion är att grilla och inspirera andra hur man grillar på bästa sätt. Det finns många tips, trix och även myter som han avlivar under sina event.

TIllsammans med våra partner restauranggrossisterna Johan i Hallen AB och Bergfalk AB har vi tagit fram tre olika menyer. Kött & Fågel, Fisk & Skaldjur och Surf n Turf. Gästerna beställer i förväg en och samma meny för hela sällskapet. 

En unik och intim upplevelse i omedelbar närhet till grillarna och uteköket gör att vi endast kan servera 6 gäster per gång. Alla gästerna får samma möjlighet att se och smaka. Om någon av gästerna vill vara och med och tillreda en rätt så går det bra. En gäst i taget så att vi kan hålla Corona säkert avstånd i uteköket.  

Medan grillmästaren tillreder och grillar så berättar han hur han gör och hur du och dina gäster kan göra det hemma själv. Grillmästaren serverer en rätt i taget som ni förtär tillsammans med medtaget vin, cider och/eller öl. 

Grillevent / grillskola hos dig

Grillevent och grillskola hos företag och privatpersoner gör vi fortfarande om vi kan hålla oss efter Folkhälsomyndighetens Corona riktlinjer. T.ex. när vi håller grillskola så ska man redan vara ett tajt team utan externa personer så att vi inte sprider smittan vidare. Det är svårt att hålla 1,5 m avstånd till varandra under den aktiviteten.

För mer information

Grill Table®

Grillevent hemma hos dig

Peter Watz 070-8403191

Bilder från uteköket

 grill table catering restaurang lidingö

 grilltable catering restaurang lidingö

grill table catering restaurang stockholm chefs table 

grilltable catering restaurang stockholm chefs table

grill table catering restaurang stockholm chefs table

grilltable catering restaurang stockholm chefs table

grill table catering restaurang stockholm chefs table

Grillbloggen

Peter Watz AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö
070-8403191

Avdelningar
Copyright

Allt innehåll (texter, bilder, filmer) skyddas av upphovsrätten och ägs av Grillbloggen (Peter Watz AB) eller respektive rättighetsinnehavare (namnges där det är aktuellt.) Inget innehåll får kopieras, laddas ner eller på något annat sätt åter reproduceras på något sätt. Om så sker kommer vi debitera från 15.000 kr + moms per bild, text, film. Vill du använda vårt innehåll? Ta kontakt med Peter på 070-8403191 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är öppna för samarbeten. Du får gärna länka till denna sajt, du får gärna dela artiklar och tipsa dina vänner.