
Jag Peter Watz och Fotografen Philip Watz besökte Gute Grill i Stockholm på AW
Jag fick en inbjudan till att vara med på after work på Gutegrill.
Det serverades ryggbiff, högrev, Brisket, Tritip, Top Blade, Flapsteak och Picanha. Köttet kommer från heritage angus som är uppvuxen i Kanada. Heritage Angus Beef kommer från djur som lever hela sitt liv ute och är certifierad Angus enligt ”Canadian Angus Rancher Endorsed Program”. Om du veta mer om köttet - klicka här.
Man kunde välja mellan en stor portion, provsmakspotioner á 50 kr eller prov på alla köttdetaljer för 350 kr. Det var den menyn som vi besällde. Fram åkte kortet och 700 kr senare så var maten påväg. Först kom tillbehören. En god sallad, blandade tomater, pommes och en god sås. Sedan kom en träskiva med allt kött på. Imponerande mycket! Allt kött grillas på glödande kol.
Ca 70 hungriga personer kom till kvällen. Det enda negativa var musiken som var för hög för att kunna föra någon längre dialog. Annars var kvällen mycket god och trevlig!
Under våren kommer ytterligare en After Work genomföras. Då är det Iberico som kommer att erbjudas. Vi ser fram emot inbjudan! Följ oss på Instagram för att få inbjudan du också.



Trevlig personal i baren tog emot oss när vi kom.


Allt kött grillas i deras kolgrill



Självklart så fanns vegetariskt alternativ.
Tillbehören serverades i små skålar. Trevligt!

Köttbrickan kom med massor av kött. Detta var för två personer.


Givetvis så fotograferade vi med mobilen för att kunna publicera på Instagram, direkt.