Välkommen!

Sajten för dig som tycker om grillning och BBQ.

Köttfestival hos GuteGrill

 gutegrill kanada 780

Jag Peter Watz och Fotografen Philip Watz besökte Gute Grill i Stockholm på AW

Jag fick en inbjudan till att vara med på after work på Gutegrill. 

Det serverades ryggbiff, högrev, Brisket, Tritip, Top Blade, Flapsteak och Picanha. Köttet kommer från heritage angus som är uppvuxen i Kanada. Heritage Angus Beef kommer från djur som lever hela sitt liv ute och är certifierad Angus enligt ”Canadian Angus Rancher Endorsed Program”. Om du veta mer om köttet - klicka här.

Man kunde välja mellan en stor portion, provsmakspotioner á 50 kr eller prov på alla köttdetaljer för 350 kr. Det var den menyn som vi besällde. Fram åkte kortet och 700 kr senare så var maten påväg. Först kom tillbehören. En god sallad, blandade tomater, pommes och en god sås. Sedan kom en träskiva med allt kött på. Imponerande mycket! Allt kött grillas på glödande kol. 

Ca 70 hungriga personer kom till kvällen. Det enda negativa var musiken som var för hög för att kunna föra någon längre dialog. Annars var kvällen mycket god och trevlig!

Under våren kommer ytterligare en After Work genomföras. Då är det Iberico som kommer att erbjudas. Vi ser fram emot inbjudan! Följ oss på Instagram för att få inbjudan du också.

gutegrill IMG 9597

gutegrill IMG 9556

gutegrill IMG 9551

Trevlig personal i baren tog emot oss när vi kom.

gutegrill IMG 9549

gutegrill IMG 9542

Allt kött grillas i deras kolgrill

gutegrill IMG 9545

 

gutegrill IMG 9541

 

gutegrill IMG 9564

Självklart så fanns vegetariskt alternativ.

gutegrill IMG 9585 

Tillbehören serverades i små skålar. Trevligt!

gutegrill IMG 9602

Köttbrickan kom med massor av kött. Detta var för två personer.

gutegrill IMG 9612

gutegrill IMG 9616

Givetvis så fotograferade vi med mobilen för att kunna publicera på Instagram, direkt. 

Taggar: Restaurang Gutegrill

Magiska grillevent för dig