Redan på avstånd visste jag att jag hade kommit rätt. Det var länge sedan men nu var det dags igen! Se Weber lastbilen, fylld med gosaker.


Fjolårets trend fortsätter. PIZZA! Det grillades pizzor till höger och vänster. Jag fick bra råd om hur man gör en bra Pizza på sin Weber-grill. Jag försökte ett par gånger förra året men det gick inge bra. Hemilgheten är att bakaut pizzadegen på bakplåtspapper. Då slipper man problemet med att degen fastnar i spaden. På Weber Truck Tour 2014 använder de Pizzadeg Trattoria från POP Bakery.

Pizzadeg Trattoria från POP Bakery





De går åt mycket griketter till alla grillarna på Weber Truck Tour :-) Deluxmodellen kallar vi denna lösning eller? ;-)
Rotisserie
En annan stor underbar trend är grillspett / rotisserie. Jag kör kyckling på detta sätt och den är mycket godare än butiksgrillad kyckling!
Du kan köpa till rotisserie till weber grill oavsett om du har en Q-serie, 57" kolgrill eller en gasolgrill.





Kyckling på en Weber Performer 57 cm med Weber Original Rotisseri tillbehör.
Weber Smokey Mountain Cooker skillnad på 47 cm respektive 57 cm
Det är en ganska stor skillnad mellan WSM 47 cm och WSM 57 cm. Jag har ganska svårt att tro att man behöver 57 cm för eget husbehov! Jag har en 47 cm och den räcker långt. Årets nyhet är Weber Smokey Mountain Cooker 37 cm. Tyvärr fanns den inte på plats idag. Men jag ser framot att se på den och jämföra storlekarna.

Weber Smokey Mountain Cooker 57 cm respektive 47 cm